Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Eutelsat 36 NTV+ kanallari bedava

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Eutelsat 36 NTV+ kanallari bedava

Öncelikle konu yalnış bölümdeyse özür dilerim.Yetkili arkadaşlar bi zahmet taşır.
    Arkadaşlar bildigimiz gibi NTV+ Rus kanallari parali bide bunu serverle falan izleyenler var. Bazı arkadaşlarımız bu tip işlerden anlamıyor.Bende çok ugraşdım sonunda bedava daimi bi link buldum.Arkadaşlarımız burdan NTV+ kanallarını izleye bilirler.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Fehradli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle konu yalnış bölümdeyse özür dilerim.Yetkili arkadaşlar bi zahmet taşır.
    Arkadaşlar bildigimiz gibi NTV+ Rus kanallari parali bide bunu serverle falan izleyenler var. Bazı arkadaşlarımız bu tip işlerden anlamıyor.Bende çok ugraşdım sonunda bedava daimi bi link buldum.Arkadaşlarımız burdan NTV+ kanallarını izleye bilirler.
    Herhangi bir kanalı tıkladığınızda günde 1 ruble ile ücretlendirilir yazısı çıkıyor.

DİKKAT??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iyikosan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herhangi bir kanalı tıkladığınızda günde 1 ruble ile ücretlendirilir yazısı çıkıyor.

DİKKAT??????
    Valla bende hic bir yazi falan gelmiyor. Direk izliyorum. hic bir kayit falan yapmadan. siteye girib kanali secib izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iyikosan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

DİKKAT??????
    yanlış anlamışın arkadaşım..siteye kaydolup 1 rubleye reklamsız ve tüm eklentileri devre dışı bırakıp izleyebilirsiniz diyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanlış anlamışın arkadaşım..siteye kaydolup 1 rubleye reklamsız ve tüm eklentileri devre dışı bırakıp izleyebilirsiniz diyor..

Dedigim gibi abi sorunsuz izliyorum. dogru ara sira donmalar zayiflamalar oluyor ama bunada sukur. birde bilen biriniz varsa bir yardim edin ben normal lnbni forumdan bakdim arkasina kart taktim citrus lnb yapdim. turksatin sol tarafina monte etdim ama bi turlu sinyal alamiyorum. amma turksatin sag tarafina baska bi lnble azerspaceni sorunsuz 91% sinyalle izliyorum. bu 36 derece olani supermax9999 alicida nasil izlerim? ntv+ serverle kuruluyor.,diye biliyorum bunu tam olarak bilen biri varsa ALLAH askina yardim etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Fehradli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dedigim gibi abi sorunsuz izliyorum. dogru ara sira donmalar zayiflamalar oluyor ama bunada sukur. birde bilen biriniz varsa bir yardim edin ben normal lnbni forumdan bakdim arkasina kart taktim citrus lnb yapdim. turksatin sol tarafina monte etdim ama bi turlu sinyal alamiyorum. amma turksatin sag tarafina baska bi lnble azerspaceni sorunsuz 91% sinyalle izliyorum. bu 36 derece olani supermax9999 alicida nasil izlerim? ntv+ serverle kuruluyor.,diye biliyorum bunu tam olarak bilen biri varsa ALLAH askina yardim etsin
    aşağıdaki link yardımcı olur sanırım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardes bu verdiyin linkde nasil kruldugu falan yazilmiyor bana lazim olan tam olarak lnb turksat olan canakda hangi derecede kurucagim kanallarin frekanslari bide serverlemi neylemi izleniyormus onu nasil yapicagim. tek kelmeyle ben bu uyduyu nasil izlerim. bide masraf az ciksin oldukca. Azerbaycandan yaziyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel olmuş eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam dedem nasılsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri