TLC Türksat uydusunda frekans değişikliğine gitti.yeni frekansı 12379 H 30000 oldu.
![]()
TLC Türksat uydusunda frekans değişikliğine gitti.yeni frekansı 12379 H 30000 oldu.
![]()
Konu cayna tarafından (31-03-2016 Saat 08:56 ) değiştirilmiştir.
1 NİSAN'dan itibaren Türkçe dublaj yayın başlıyor..
1 Nisan,Cuma gününden itibaren TLC'nin gündüz kuşağı yayını (hafta içi 06:00-20:00 arası ve hafta sonu da 06:00-13:15 saatlaeri arası) artık Türkçe dublajlı olacak,böylece Pastacılar Kralı-"Cake Boss",Benim Müthiş Tombul Hayatım-"My Big Fabulous" ve Gelinliğe Evet De-"Say Yes to the Dress"gibi popüler proğramlardan oluşan içerik Tüm Türkiye'de çok daha fazla izleyiciye ulaşacak
Yabancı diziler,belgeseller ve Oprah Winfrey (Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak olan İnanç-"Belief" hariç) gibi gerçeğe dayalı yapımlardan oluşan prime-time programları da dahil olmak üzere akışın geri kalanı Türkçe altyazı ile İngilizce yayınlanmaya devam edecek.
![]()
Konu cayna tarafından (30-03-2016 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
Türkçe düblaj güzel haber. aslında ülkemizde izlenmemesi gayet normal. neden çünkü eski adı üzerinde Türkçe alt yazı ile yayın veriyordu. ve ülkemizde alt yazıyı takip etme alışkanlığı hiçmi hiç yok.
LEBEN ?
Ben alıştım hocam abonesi olduğum film stesinden türkçe dublajı çıksa bile altyazısını bulup filme gömüyorum ve orjinal dilden türkçe altyazılı izliyorum..tabi 3 boyutlu filmler hariç onları mecburen türkçe dublaj izliyorum![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri