%98 üzgün. %2 sinirli miyim? yoksa tam tersi %98 sinirli %2 üzgün müyüm kestiremiyorum...
Ankara'daki dostlarımın hayatta olmasına sevinmeli miyim? Bencillikmiş gibi hissediyorum birinden "hayattayım" mesajı almayı...
4-5 aydır zaten çalışmıyordum, bu patlama ile sezona dair bütün iyimser olma çabam da tükendi. İşsiz kaldığım için üzülüyor, bu şartlarda buna üzüldüğüm içinse utanıyorum...
Lanet mesajları görmek ve okumaktan sıkıldım... Siz sıkılmadınız mı? yazmayın artık anladık lanetliyorsunuz...
yandaş yada muhalif tüm tv şarlatanlarının ne diyeceğini bilmiyormusunuz? hepsini ezberlemedinizmi? hakikaten... sayanınız oldu mu bu kaçıncı ? bugün kaç şehit haberi geldi patlama haricinde bileniniz varmı? O aileler biliyor ama...
Terörist teröristtir. Pazarlık yapılmaz. O terör örgütü öbüründen iyi değildir. Bir terör örgütüne karşı diğeri kullanılmaz. İstihbarat hakaret davası takip edip, milleti fişlemek için kullanılmaz. Ülke böyle yönetilmez. Bilmiyorsanız bana sorun anlatırım. Danışmanlık ücretim 60 bin lira değil, 55 e yaparım ben...
Aslolan tek bir gerçek var, çocuklara tecavüz haberiyle uyanıp, bombalı eylem haberiyle günün sonunu getirdiğimiz bir "sıradan" pazar günü daha geçti... Bir arkadaşımın dediği gibi "yapımda ve yayında emeği geçen herkesin..."
ha ölenler mi? dert etmeyin, 1 haftaya kalmaz unuturuz...
alıntı
rehber
Omer Ozcelik
Yer imleri