REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: 2006 da kim kimin leydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw ben kendi adımıgöremdim?_
    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim adım neden geçmiyor yaw
    mısır haritası yok burda ondandır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne bea...IATA'nın uluslararası uçuş haritası gibi.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne buya böle yol haritası gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

benim adım neden geçmiyor yaw
    ağam çok istiyosan seni sokalım istanbul piyasasına...tanıdık bi kaç tane paparazzi var...yalnız bu magazinsel kızlar yılanlardan pek hoşlanmıyo ona göre.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne hal.Şimdi bunların yaptıkları bu rezilliğin adı aşk veya seviyeli birliktelikmi oluyor.Gariban yaparsa farklı'mı oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ne hal.Şimdi bunların yaptıkları bu rezilliğin adı aşk veya seviyeli birliktelikmi oluyor.Gariban yaparsa farklı'mı oluyor.
    aslında bunlar maalesef büyük şehirlerde medyatik olmayan insanlarında yaşadığı bi trafik...küçük şehirlerde yaşayanlar yada mutaassıp arkadaşlarımız bana kızacak 'Hadi canım sende,o kadarda değil' diyecekler ama inanın bana bu ekranda gördüklerimiz sokaktaki hayatın biraz daha şöhretli ve cilalı hali....öyle olaylar bizzatihi gördüm ve yaşadımki,,forum kuralları müsaade etmediği için anlatamıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında haklısın toplumda malesef büyük bir ahlaki çöküntü var.Allah sonumuzu iyi eylesin

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri