Selamlar
dün korax miniplus hd aldım kurdum fakat kanal taşıma silme yapamıyorum bulamadım kanal düzenlemede silme diye bir menü yok nasıl çözebilirim
Selamlar
dün korax miniplus hd aldım kurdum fakat kanal taşıma silme yapamıyorum bulamadım kanal düzenlemede silme diye bir menü yok nasıl çözebilirim
Hocam ilgilendiğin için teşekkürler
menü bu şekilde
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
düzenleye bastığım zaman çıkan menü ise şu şekilde
kanal listesi ise bu şekilde görünüyor
2016 yılında çıkan güncel yazılım varmış onu indirdim kurdum ama aynı silme yok ayrıca taşımada yapılamıyor
Tasıma tusuna basınca kumandada 1 -2-3 tuslarına basabiliyormusun ilk kez böyle birşey gördum
Taşıma yazıyor ama öyle bir tuş yok kumanda üzerinde tüm tuşlara basıyorum taşımayla ilgili hiç bir şey çıkmıyor
burada taşıma yazıyor ama öyle bir tuş yok
kumandası bu
cihazda bu
yok selim hocam hangi tuşa bastıysam olmuyor menüde sadece kanalı atla diye bir seçenek var oda kanal değiştirirken o kanalı atlıyor ama silme taşıma bulamadım girmediğim menüsü kalmadı ama yok beceremedik
kumandadaki ses acma ileri geri kanal tuşları bence kanalı tasıyor sen kanalın üzerine gelince okey bas ses acma vs tusları ile kanalı istedigin yere getirebilirsin gibime geliyor
![]()
bu tuşlardan sağ sol kanlları 10 arlı olarak atlatıyor ok tuşuna basınca yanına işaret koyuyor ses açma tuşları hiç bir hareket yok işaret koyduktan sonra atlama dediğim işlem yapılıyor birde yazılım güncelleme yaptıkdan sonra hide yazan bişey çıktı o yapılabiliyor onunda ne işe yaradığını çözemedim
Kumandada kırmızı tusuyla falan tasıyamıyormusun tası tusu o renkte ya bu tasıma duzenleme işinde en iyi next hd cihazlar gerçekten cok kolay
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri