Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Korax miniplus hd Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Korax miniplus hd Yardım

Selamlar

dün korax miniplus hd aldım kurdum fakat kanal taşıma silme yapamıyorum bulamadım kanal düzenlemede silme diye bir menü yok nasıl çözebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Menudan bir resim cekebilirmisin bakalım sonra siteye yuklersin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden yukleyip sonra foruma verebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Menudan bir resim cekebilirmisin bakalım sonra siteye yuklersin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden yukleyip sonra foruma verebilirsin
    Hocam ilgilendiğin için teşekkürler

menü bu şekilde

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

düzenleye bastığım zaman çıkan menü ise şu şekilde

kanal listesi ise bu şekilde görünüyor

2016 yılında çıkan güncel yazılım varmış onu indirdim kurdum ama aynı silme yok ayrıca taşımada yapılamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tasıma tusuna basınca kumandada 1 -2-3 tuslarına basabiliyormusun ilk kez böyle birşey gördum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taşıdaki tuşa basıp seçtiklerini nereye götüreceksen götürüp tekrar aynı taşıma tuşuna veya ok a basınca olmuyormu ustad?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tasıma tusuna basınca kumandada 1 -2-3 tuslarına basabiliyormusun ilk kez böyle birşey gördum
    Taşıma yazıyor ama öyle bir tuş yok kumanda üzerinde tüm tuşlara basıyorum taşımayla ilgili hiç bir şey çıkmıyor

burada taşıma yazıyor ama öyle bir tuş yok

kumandası bu

cihazda bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    taşıdaki tuşa basıp seçtiklerini nereye götüreceksen götürüp tekrar aynı taşıma tuşuna veya ok a basınca olmuyormu ustad?
    yok selim hocam hangi tuşa bastıysam olmuyor menüde sadece kanalı atla diye bir seçenek var oda kanal değiştirirken o kanalı atlıyor ama silme taşıma bulamadım girmediğim menüsü kalmadı ama yok beceremedik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumandadaki ses acma ileri geri kanal tuşları bence kanalı tasıyor sen kanalın üzerine gelince okey bas ses acma vs tusları ile kanalı istedigin yere getirebilirsin gibime geliyor

Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Ekran Alıntısı.PNG  

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumandadaki ses acma ileri geri kanal tuşları bence kanalı tasıyor sen kanalın üzerine gelince okey bas ses acma vs tusları ile kanalı istedigin yere getirebilirsin gibime geliyor

bu tuşlardan sağ sol kanlları 10 arlı olarak atlatıyor ok tuşuna basınca yanına işaret koyuyor ses açma tuşları hiç bir hareket yok işaret koyduktan sonra atlama dediğim işlem yapılıyor birde yazılım güncelleme yaptıkdan sonra hide yazan bişey çıktı o yapılabiliyor onunda ne işe yaradığını çözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kumandada kırmızı tusuyla falan tasıyamıyormusun tası tusu o renkte ya bu tasıma duzenleme işinde en iyi next hd cihazlar gerçekten cok kolay

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri