REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: VakıfBank’tan “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi”

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart VakıfBank’tan “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi”

    VakıfBank’tan “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi”
    62. kuruluş yıldönümünü gelenekselleşen kredi kampanyalarıyla kutlayan VakıfBank, KOBİ’lere sunduğu avantajlı fırsatlara bir yenisini daha ekledi. “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi” ile VakıfBank müşterisi KOBİ’ler, uygun faiz oranları ve avantajlı vade seçenekleriyle kredi kullanabiliyor.

    KOBİ’lere ve esnafa sunduğu avantajlı kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen VakıfBank, geleneksel hale gelen Kuruluş Yıldönümü Kredisi’yle bu mutluluğunu KOBİ’ler ve esnafla paylaşıyor.
    KOBİ’ler ve esnafın halinden anlayan VakıfBank, “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi” kampanyasıyla 36 aya varan vadelerle 100 bin TL’ye kadar, sadece 62 TL dosya masraflı kredi imkanı sunuyor.
    KOBİ’lerin ve esnafın tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılamaları için uygun koşullarda nakit desteği sağlayan VakıfBank, “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi”nde 4 aya kadar taksit erteleme veya 3 aya kadar ödemesiz dönem seçenekleri sunuyor. Taksit ertelemeli geri ödeme seçeneği ile bir yıllık dönemde taksitler 4 defa ertelenebiliyor.
    Ayrıca, kredi kullanarak kampanyadan yararlanan ve VakıfBank BusinessCard’ları ile 30 Haziran 2016’ya kadar 5 bin TL tutarında harcama yapan ilk bin müşteri, kredi kartı hesap ekstrelerinde 100 TL’lik indirim hakkı kazanıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen VakıfBank müşterisi KOBİ’ler, bir SMS ile kayıt yaptırabiliyor. İndirim hakkı kazanmak için “KOBI” yazıp bir boşluk bırakarak BusinessCard numaralarının son 6 hanesini kısa mesaj ile 6635’e göndermeleri yeterli.
    KOBİ ve esnafın ihtiyaçlarına uygun kredi ve bankacılık hizmetleri sunan VakıfBank’ın “KOBİ’lere 62. Kuruluş Yıldönümü Kredisi”nden 31 Mayıs 2016 tarihine kadar yararlanılabiliyor. Kredi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen KOBİ’ler en yakın VakıfBank şubesine başvurabilir veya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. web sitelerini ziyaret edebilir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bu konuda bana son 1 haftadır 2 defa sms geldi fakat bu bankada benim sadece maaş hesabım oldu ve onu da kapattım yaklaşık 3 yıl önce kredi kartı ise hiç olmadı bana nasıl sms gönderebiliyorlar ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •