Bu 4.5G sisteminin oturması için 5 sene daha var...4.5G uyumlu baz istasyonları vs... Hızlarda reklamlarda anlatıldığı gibi 300mbitleri görmez en fazla 50mbit hızında kullanırsın... 4,5G kullancam diye kesinlikle yeni telefon almayın...
Evet
Hayır
Bu 4.5G sisteminin oturması için 5 sene daha var...4.5G uyumlu baz istasyonları vs... Hızlarda reklamlarda anlatıldığı gibi 300mbitleri görmez en fazla 50mbit hızında kullanırsın... 4,5G kullancam diye kesinlikle yeni telefon almayın...
4.5 g olsa nolcak hala kota koyma derdindeler..
Bu 3 G de falan 4.5 G de kota sorunu olmasa hemen geçerim bu hıza turk telekomla falan ugraşılmaz gerçekten
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
üstat olduğum ilçede 3g yazıyor hiç niyetimde yok 4.5 geye gecmeye öncefiber altyapı yokkinasıl bir anda geciyorlar
telefon konuşmak için var.Konuşmak özelliği, eski sistem ile 4.5g hiç farkı yok.internet hızı biraz yüksek diye para tuzağına düşmeye hiç niyetim yok....sayfa 2 saniye sonra açılması bana ne kazandırır.bilakis param cebimde kalır..
bos is
ben geçtim çok data yiyor para tuzağı
iphone 4 telefon kullanıyoru, Türkcell kart değiştiler 4.5 g diye telefonumda hala 3 g yazıyor anlıyamadım bilgi verilirse teşekkür ederim
g3 4g diyor.
geçtim ama tel desteklemiyor, ready yim yani
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri