REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Redline Ts 4000 hd Plus Filezille baglanma Problemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erconrw Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inanki onuda denedim browser filezilla flashfxp bi türlü girmiyo. ip scanner iler taratiyom buluyom cihazi ama nr. 80 port acik diyo ama giremiyom. Anlamadim gitti yaw
    Redline gibi bir uydu cihazının supersatforumda teknik destek elemanı olması lazım bu gbi sorunları çözmek için bizde bildigimiz üzerinden konussakta işlem ve sonuc bazen boş oluyor peki internetle acılan kanallar acılıyormu bu cihazda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet güzel hizli cihau ama saglam panel lazim youcami var 2 sene 3 ay iptv görüntü daha iyi olabilirdi tabiki tv degistrimeyi düsünüyorum belki degisir geri. Ftp ile seyirtür fln yüklicektim usb ile olmuyo ondan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erconrw Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet güzel hizli cihau ama saglam panel lazim youcami var 2 sene 3 ay iptv görüntü daha iyi olabilirdi tabiki tv degistrimeyi düsünüyorum belki degisir geri. Ftp ile seyirtür fln yüklicektim usb ile olmuyo ondan
    Linux yok ise giremezsin sen o cihazın FTP sine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani windows 7 ile olmuyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani windows 7 ile olmuyormu?
    Windows ile alakası yok cihaz linux tabanlı değilse giremezsin filazilla-flashfxp falan yaramaz

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri