REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: ShowMax yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sozkonusu kanal turksattamı degerlerı gırdım cıkmadı
    Konu asderfor tarafından (12-04-2016 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kanal listende showtürk frekansı varmı diye kontrol et kanalın üstüne gel güncelleme yap yani tarat çünkü frekanslar aynı çıkması lazım not eğerki direk showmax açılmıyorsa önce showtürk aç ve sonra geç alternatif olabilir.
    Konu cakir33 tarafından (12-04-2016 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kanal listende showtürk frekansı varmı diye kontrol et kanalın üstüne gel güncelleme yap yani tarat çünkü frekanslar aynı çıkması lazım not eğerki direk showmax açılmıyorsa önce showtürk aç ve sonra geç alternatif olabilir.
    vermıs oldugun bılgı uzerıne gore cıhazımı tarama yaptırdım ve tarama sonucu soz konusu kanalı buldum ılgıne tesekkur ederım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah bulmana sevindim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanal listemde showtürk frekansının olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz ve güncelleyebiliriz?
    Konu siddharta tarafından (08-05-2016 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.gereksiz saçma sapan yayın yapan kanallara bir yenisi daha eklenmiş

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri