REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Astar 19.2 Uydusunda Sinyal sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı police1206 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar kışın sinyaller iyi geliyordu, zaten 1M Europa yı zor alıyordum. Yer Sivas, şimdi ise 10832 H 22000 frekansı hiç çekmiyor. Kullandığım lnb inverto Black, şayet MTI veya İnvacom lnb kullansam faydası olurmu?
    Yer Sivas 135 cm çanak
    tahmini yazıyorum 135 lik ofsetinle ve iyi bir lnb ile sinyal alabilirsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tahmini yazıyorum 135 lik ofsetinle ve iyi bir lnb ile sinyal alabilirsin..

Teşekkürler cayna iyi bir lnb gerekli gibi ama karar veremedim, MTI veya İnvacom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MTI yada İnvacom kullanmadım.bulunduğum bölgede next yada atlanta nın lnb leri yeterli geliyor.yazdığın markalar hakkında bilgim yok malesef arkadaşım..birde ASTRA uydusu için uğraşmaya değer benim için 1 numara astra uydusu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MTI LNB ile %4-5 sinyal farkı oldu ve gündüz izleyemediğim kanalları akşam 6 ya kadar izleyebiliyorum ama yine gidiyor sinyaller. Aklım invacom lnb de kaldı. MTI lnb 72 desibele kadar çıkıyor güçlendirici. İnvacom ise teknik açıklamaya göre 65 desibel yazıyor. Denemeye gerek varmı bilmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri