MTI yada İnvacom kullanmadım.bulunduğum bölgede next yada atlanta nın lnb leri yeterli geliyor.yazdığın markalar hakkında bilgim yok malesef arkadaşım..birde ASTRA uydusu için uğraşmaya değer benim için 1 numara astra uydusu..
MTI LNB ile %4-5 sinyal farkı oldu ve gündüz izleyemediğim kanalları akşam 6 ya kadar izleyebiliyorum ama yine gidiyor sinyaller. Aklım invacom lnb de kaldı. MTI lnb 72 desibele kadar çıkıyor güçlendirici. İnvacom ise teknik açıklamaya göre 65 desibel yazıyor. Denemeye gerek varmı bilmiyorum![]()
astra uydusunda şu anda aynı test etmedim fakat sinyal gece ve gündüz değişken oluyordu örneğin gece bazı kanallara geç saatlerde sinyal geliyordu gündüz olunca gece izlenen kanallarda sinyal gidiyordu
paylaşmak güzeldir
yer izmir cihaz next amigo
10832 hor 22000 4 kanlal
11934 ver 29700 8 kanal
12402 ver 29700 9 kanal
mevcut
paylaşmak güzeldir
Valla çanak çapını değiştirmediğim müddetçe bu kanallardan verim alamayacağım sanırım. Şu an 1M Europa kapsamında olan bir parametre var 12051 V 27500 beni bağlayan Pro7 Sat1 Kabel1.... Yoksa çanağı kıracağum. Ne dengesiz bir uydu anlamadım ya vardır yada yoktur. Sinyal bi gelir bi gider mi? Bileydim 150 cm ve üstü alırdım. Var bi 2m lik çanak satılıktır nereye dikeceğum oni..
bildiğiniz gibi sinyal seviyesi bölgelere göre değişir bunde bu tp nin izmirden sinyal seviyesi çok yüksek 12051 V 27500
-------------------------------------------------------------------------
çanağı kıracağım yazmışınız ben bu astra uydusu yüzünden çanağı kırdım diyebilirim öyküsü
bildiğiniz gibi aktarma yapılmadan önce astra 19 uydusu en az 150 lik çanakla bazı tp lerden sinyal alınıyordu alpengülhan kanalı vardı sinyal bazen var bazen yok veya kırılmalı idi bunu ayarlarken kızdım sert bir hareketen sonra çanağın bir kısmı yırtıldı sonra 150 lik çanağı demirciye götürüp kestirdim 135 yaptım sinyal seviyesinde değişen bir şey olmadı
paylaşmak güzeldir
MTI lnb iyi bir lnb dir ancak INVERTO balck ultra TWIN bir adım daha öndedir. Astra uydusu için LNB ayarını çok iyi yapmak lazım. Satfinder yada tunerinde sinyal oynaması fazla olmayan bir cihazla ayar yapmak lazsım. Yoksa sizi çok çok yanıltır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Bende İnverto Black Ultra twin modeli lnb de var. Zaten o takılıydı. MTI lnb yi taktığımda cızırtılı olan kanalları net gösterdi. Gündüz göstermeyen kanalları da gösterdi. İnverto o konuda pasif kaldı. Denemediğim İnvacom lnb acaba nasıl?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri