CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi
CADSAY uzun yılların konu deneyimi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim kursları, danışma ve proje servisleri veren uzman bir kurstur.
CADSAY, bilgili ve uzman eğitmenleri aracılığıyla hazırlanan eğitim dökümanlarına sahip bulunmaktadır. Mühendislik, mimarlık ve çizim sahasında ihtiyaç duyduğunuz ders, danışmanlık ve proje hizmetleri, alanında kaliteli eğitmenlerimiz aracılığıyla CADSAY çatısı altında sağlanmaktadır.
AutoCAD Öğrenmek
CADSAY uzun zamanlardan beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere birden fazla yerde çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel kişilere yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya kesintisiz devam etmektedir.
Sta4CAD Dersleri
Takımımız; samimi, gereksinimlerinize özel çözümler sağlayan, profesyonellikten ödün vermeyen ve grup çalışmasına önem ve dikkat gösteren bir imaja sahiptir.
Düşük riskli ve sonuç tabanlı çalışan kadromuz ile eğitim, danışmanlık ve proje gereksinimlerinizde beraberinizde olmaktayız.
Primavera Öğren
CADSAY olarak kadromuz; dünyamızın bilgisayar alanında yeniliklerini sürekli olmak üzere izlemekte, kuruluşların dizayn teknolojilerini geliştirici, yeterliliğini bulan ve yenilik yolunda rekabet ayrıcalıkları kazandırmaya yönelik kapsamlı yardımlar sağlar.
CADSAY'in eğitimini verdiği başlıca sahalar: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sonuç tabalı çalışan uzman takımımız beraberinde aldığınız eğitim, danışmanlık, proje yardımı ile sizler de kariyerinizi ve başarılarınızı bir üst seviyeye çıkartabilirsiniz.
SAP2000 Öğrenmek
CADSAY olarak maksadımız; çözüm ortağı olduğumuz şirketlere değer ekleyen, ayrılık yaratan projeler yaratmak ve en çok nitelik standartlarında eğitim hizmeti sunmaktır.
Cadsay, kurum çalışanlarına çağdaş ve çok farklı bir eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir.
Sunduğumuz hizmetler sektörün yüksek sıralarında yer edinmiştir.
Bölümünde Türkiye çapında en sağlam ve en önde giden desteği sunan Cadsay, kaliteyi kendisine bir madde olarak belirlemiş ve asla kalitesinden şüphe duymamaktadır.
Cadsay olarak bizi ön plana çıkaran faktörler;
Genç ve Hareketli Takım
Proje OdaklıYaklaşım
Uzun Alanı Deneyimi
Kalite Odaklılık
Güncel Teknolojiyi Takip
Teknik Destek
Profesyonel Ders Konusu
Yer imleri