Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Galatasaray & Beşiktaş Maçı İspanyol beIN SPORTS Kanalında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Movistar+ resmi sayfasında Galatasaray & Beşiktaş maçı yayınıyla ilgili 5 yıldızdan oluşan değerlendirme var.ben 5 yıldız oy vererek beğendim bu yaptığı yayını.
    Tahminim beğeni çok olursa ilerde Türkiye Lig'inden bu tür önemli maçları yayınlıyabilirler.Takdiri size bırakıyorum.Beğenme linkini ekledim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beş yıldızı tıkladık bakalım derbileri hep verirler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hatay'dan Hispasat 30W uydusu sinyali alınıyor mu alınıyorsa kaçlık çanakla alınır bilen varmı arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cevabverilecek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hatay'dan Hispasat 30W uydusu sinyali alınıyor mu alınıyorsa kaçlık çanakla alınır bilen varmı arkadaşlar...
    Selamlar
    Hatay da hispasat sıkıntılı biraz.150 lik hassas ayarlı çanak ile bazı bölgelerde 200 üstü kanal alınabilirken bazı bölgelerde 60-70 civarı kanal alınabiliyor.İskenderun taraflarında denizden yüksek mesafede 200 den fazla kanal alabilirsiniz.Kış aylarında çoğu kırılmalı geliyor.Merkezde ( antakya ) ise 65-90 arası kanal alınabiliyor.
    Hispa için bu bölge ( hatay ve daha doğusu) biraz sıkıntılı maalesef.
    En son 2014 sonları 2015 başı durum böyle idi.Pek değiştiğini sanmıyorum.
    2 mt çanak hassas ayarlanabilirse randıman alabilirsiniz.
    Kolay gelsin
    Konu drecco tarafından (07-05-2016 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cevabverilecek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı drecco Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar
    Hatay da hispasat sıkıntılı biraz.150 lik hassas ayarlı çanak ile bazı bölgelerde 200 üstü kanal alınabilirken bazı bölgelerde 60-70 civarı kanal alınabiliyor.İskenderun taraflarında denizden yüksek mesafede 200 den fazla kanal alabilirsiniz.Kış aylarında çoğu kırılmalı geliyor.Merkezde ( antakya ) ise 65-90 arası kanal alınabiliyor.
    Hispa için bu bölge ( hatay ve daha doğusu) biraz sıkıntılı maalesef.
    En son 2014 sonları 2015 başı durum böyle idi.Pek değiştiğini sanmıyorum.
    2 mt çanak hassas ayarlanabilirse randıman alabilirsiniz.
    Kolay gelsin
    siz niye hispasatla uraşıyorsunuz cevir astra 19,a izle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müslüm baba
    Hispa sorulduğu için yazdım. Astra 19.2 de maalesef sıkıntılı buralarda.
    Sevgiler
    Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Astra 19 dan sadece 149 kanal alınabiliyor burdan ve beın spor kanalı bunların içinde yok. O yüzden Hispasat bir ihtimal 150 çanakla alabilirim diye düşündüm. Bilgilerinden dolayı Drecco arkadaşıma teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu haber gelçek ise çok güzel ben bu ispanyol kanalını sırver ile izliyorum 19.2 e Astra sat da bilgisi olan var ise haberden için acaba gelçekmi yazsınlar da bizde öğrenelim de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oley

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süper bakalım yarın değişmesin şu haber

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri