Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Galatasaray & Beşiktaş Maçı İspanyol beIN SPORTS Kanalında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beIN SPORT kanalında an itibarıyla Türkçe dil seçeneği mevcut maçtada aktif olursa süper olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İspanyol spor kanallarında genelde 3-4 ses seçeneği oluyor.İnşallah Türkçe'de vardır..
    bence Türkçe ye hiç gerek yok çünkü türk spikerler çok abartılı ve taraflı anlatıyor maçları (taraflı anlatım derbiler hariç )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ELİNE SAĞLIK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi baktım türkçe dil secenek yok....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Müslüm hocam 3 ncü seçenek türkçe senin cihaz sesin hangi formatta olduğunu belirtiyor.Atlanta diamond HD box da hangi ülkenin lisanıysa gösteriyor

1.DD
    2.DD
    3.TUR
    4.RUM

Konu cayna tarafından (07-05-2016 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar bu haber güzel yani astra uydusundan açık olarak izleyebilecekmiyiz
    bunu anlamalıyım lütfen bağışlayın biraz acemiyim,bende asra kurulu yarın maçı izleyebilirmiyim LÜTFEN yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı parsa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar bu haber güzel yani astra uydusundan açık olarak izleyebilecekmiyiz
    bunu anlamalıyım lütfen bağışlayın biraz acemiyim,bende asra kurulu yarın maçı izleyebilirmiyim LÜTFEN yardım
    Yayın açık değil,şifreli arkadaşım server uyumlu cihaz ve server sahibiyseniz izleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar astra 19a için biraz ugraşacagım gazıantepte en guçlu sınyal veren frekansı yazarmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KOCOGLU Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar astra 19a için biraz ugraşacagım gazıantepte en guçlu sınyal veren frekansı yazarmısınız
    Hocam Gaziantep için baktım kapsama alanı 90 cm ile 1M WİDE kapsama alanı uygun
    11612 h 22000
    11627 v 22000
    11720 h 27500
    11739 v 27500

Beinsport un sd yayını alma ihtimalinde var kapsama alanına göre 120lik anten ile deneyebilirsin.11097 v 22000 bein sport SD

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 35 Kullanıcı var. (0 Uye ve 35 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri