REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: digitürk çanaktan, Türksat ve diğer uyduları yayınlarını izlemek

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bobmarley__112 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslında benim niyetim tam olarak şu. digitirk çanağı boşta olan odanın balkonunda olduğu için 2 metre kablo + birde aparat takıp yayın almaktı. türksat konumu çok ters geliyor dediğim odanın balkonuna. tamam bu odanın durumunu anladım.çok teşekkür ederim.
    peki digitirk kurulu oda tarafına büyük bir çanak kurup diğer uyduları izlemek istesem bir uydu alıcısı+ dayzek ve diğer gerekli aletlerı almam gerek değil mi. sök çıkar yapmam gerek ozaman. yani digitik izlemek istersem diginin sinyal kablosunu takıcam diğer uydularınkini izlemek istesem diğer alacağım makinanın kablolarını takmam gerek değil mi .bunun da bir pratiği var mıdır peki .
    SPLİTTER kullanarak kablo tak çıkar ile uğrasmadan bu işi halledebilirsin.sadece kullanmadığın uydu alıcısının fişini çkarıcaksın diğer uydu alıcısını kullanıcaksın spiletter bu tür dertler için bir aparat.sadece kullanmadığın uydu alıcısın fişini çekmen yada kapatman gerekiyor ben kullanmıştım.Resmini atardım fakat bulamıyorum kutusu var kendi yok

buldum resim attım

Konu cayna tarafından (16-05-2016 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri