REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 'Whatsapp hizmetine bağlanılamadı' sorunu. Yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Whatsapp hizmetine bağlanılamadı' sorunu. Yardım lütfen

daha önce sorunsuz kullandığım whatsapp'a bağlanamıyorum. sildim yeniden yükledim. numaramı yazıp giriş yapacakken 'whatsapp hizmetine bağlanılamadı. 5 dakika içinde tekrar deneyin' uyarısı alıyorum. kardeşimin veya babamın numarasını yazınca kabul ediyor. ama benim numaramı kabul etmiyor. bunun nedeni ne olabilir acaba? yardım ederseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

whatsapta sıkıntı var dun geceden beri sizle alakası yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önce sorunsuz kullandığım whatsapp'a bağlanamıyorum. sildim yeniden yükledim. numaramı yazıp giriş yapacakken 'whatsapp hizmetine bağlanılamadı. 5 dakika içinde tekrar deneyin' uyarısı alıyorum. kardeşimin veya babamın numarasını yazınca kabul ediyor. ama benim numaramı kabul etmiyor. bunun nedeni ne olabilir acaba? yardım ederseniz sevinirim.
    merhaba ve iyi akşamlar arkadaşım

WhatsApp'a neden bağlanamıyorum?
    Bu, genellikle internet bağlantınız ya da telefon ayarlarınızla ilgili bir sorundan kaynaklanır.

Lütfen bağlantınızı onarmak için aşağıdaki adımları deneyin:

Telefonunuzu yeniden başlatın (güç kapat, aç).
    WhatsApp'ı en son sürümüne güncelleyin: Android telefonunuzdan Google Play'e gidin.
    Uçak modunu açıp kapatın (Android Ayarları > Kablosuz & Ağ ayarları > More... > Uçak modu).
    Verinin etkinleştirildiğine emin olun (Android Ayarları > Veri kullanımı > Hücresel veri).
    Android Ayarları > * Veri kullanımı* > Menü Tuşu'na giderek Arka plan veri gönderimi'nin seçili olmadığından emin olun.
    Wi-Fi'yı kapatıp tekrar açın (Android Ayarları > Wi-Fi).
    Farklı bir Wi-Fi hotspot erişim noktasına bağlanmayı deneyin.
    Wi-Fi'ya sık olarak bağlanıyorsanız Wi-Fi uyku ilkenizi kontrol edip, "Hiçbir zaman" veya "Şarjdayken hiçbir zaman" olarak ayarlandığına emin olun (Android Ayarlar > Wi-Fi > Menü Tuşu > Gelişmiş > Wi-Fi uyku ilkesi).
    Wi-Fi Modeminizi yeniden başlatın.
    Cep telefonu operatörünüzle iletişime geçip APN ayarlarınızın doğru olarak ayarlandığından emin olun.
    Gmail e-postalarınızı zamanında alabildiğinizi doğrulayın.
    WhatsApp'ı silip yeniden yükleyin (Dikkat: Bu işlem telefonunuzdaki sohbet geçmişinizi siler. WhatsApp > Menü Tuşu > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği > Yedekle'ye giderek önceden manuel olarak yedekleme yaptığınıza emin olun.)
    Android OS'u cihazınızı mevcut en son sürüme güncelleyin.
    Eğer Wi-Fi ile bağlanabiliyor ama şebekenizden bağlanamıyorsanız (EDGE/2G/3G/4G) APN ayarlarınızı mobil operatörünüzle kontrol edin. WhatsApp'ı kullanabilmek için web-trafiği olmayan bağlantıları alıp gönderebiliyor olmanız gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende sıkıntı yok. Uygulamanızı silip telefonu yeniden başlatın ve tekrar whatsapp yükleyin sorununuz çözülecektir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri