Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: 'Whatsapp hizmetine baðlanýlamadý' sorunu. Yardým lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 'Whatsapp hizmetine baðlanýlamadý' sorunu. Yardým lütfen

daha önce sorunsuz kullandýðým whatsapp'a baðlanamýyorum. sildim yeniden yükledim. numaramý yazýp giriþ yapacakken 'whatsapp hizmetine baðlanýlamadý. 5 dakika içinde tekrar deneyin' uyarýsý alýyorum. kardeþimin veya babamýn numarasýný yazýnca kabul ediyor. ama benim numaramý kabul etmiyor. bunun nedeni ne olabilir acaba? yardým ederseniz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

whatsapta sýkýntý var dun geceden beri sizle alakasý yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý marek16 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha önce sorunsuz kullandýðým whatsapp'a baðlanamýyorum. sildim yeniden yükledim. numaramý yazýp giriþ yapacakken 'whatsapp hizmetine baðlanýlamadý. 5 dakika içinde tekrar deneyin' uyarýsý alýyorum. kardeþimin veya babamýn numarasýný yazýnca kabul ediyor. ama benim numaramý kabul etmiyor. bunun nedeni ne olabilir acaba? yardým ederseniz sevinirim.
    merhaba ve iyi akþamlar arkadaþým

WhatsApp'a neden baðlanamýyorum?
    Bu, genellikle internet baðlantýnýz ya da telefon ayarlarýnýzla ilgili bir sorundan kaynaklanýr.

Lütfen baðlantýnýzý onarmak için aþaðýdaki adýmlarý deneyin:

Telefonunuzu yeniden baþlatýn (güç kapat, aç).
    WhatsApp'ý en son sürümüne güncelleyin: Android telefonunuzdan Google Play'e gidin.
    Uçak modunu açýp kapatýn (Android Ayarlarý > Kablosuz & Að ayarlarý > More... > Uçak modu).
    Verinin etkinleþtirildiðine emin olun (Android Ayarlarý > Veri kullanýmý > Hücresel veri).
    Android Ayarlarý > * Veri kullanýmý* > Menü Tuþu'na giderek Arka plan veri gönderimi'nin seçili olmadýðýndan emin olun.
    Wi-Fi'yý kapatýp tekrar açýn (Android Ayarlarý > Wi-Fi).
    Farklý bir Wi-Fi hotspot eriþim noktasýna baðlanmayý deneyin.
    Wi-Fi'ya sýk olarak baðlanýyorsanýz Wi-Fi uyku ilkenizi kontrol edip, "Hiçbir zaman" veya "Þarjdayken hiçbir zaman" olarak ayarlandýðýna emin olun (Android Ayarlar > Wi-Fi > Menü Tuþu > Geliþmiþ > Wi-Fi uyku ilkesi).
    Wi-Fi Modeminizi yeniden baþlatýn.
    Cep telefonu operatörünüzle iletiþime geçip APN ayarlarýnýzýn doðru olarak ayarlandýðýndan emin olun.
    Gmail e-postalarýnýzý zamanýnda alabildiðinizi doðrulayýn.
    WhatsApp'ý silip yeniden yükleyin (Dikkat: Bu iþlem telefonunuzdaki sohbet geçmiþinizi siler. WhatsApp > Menü Tuþu > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeði > Yedekle'ye giderek önceden manuel olarak yedekleme yaptýðýnýza emin olun.)
    Android OS'u cihazýnýzý mevcut en son sürüme güncelleyin.
    Eðer Wi-Fi ile baðlanabiliyor ama þebekenizden baðlanamýyorsanýz (EDGE/2G/3G/4G) APN ayarlarýnýzý mobil operatörünüzle kontrol edin. WhatsApp'ý kullanabilmek için web-trafiði olmayan baðlantýlarý alýp gönderebiliyor olmanýz gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende sýkýntý yok. Uygulamanýzý silip telefonu yeniden baþlatýn ve tekrar whatsapp yükleyin sorununuz çözülecektir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri