REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hispasat için çanak alınmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hispasat için çanak alınmalı mı?

sorduğum uydu anteni satıcıları bu uyduda seyredilecek kanal kalmadığını hatta hiç yayın olmadığını söylüyorlar.şaşırmış durumdayım.acaba 120 lik çanakla hangi kanallar seyredilebilir?şifresi programla açılabilenler dahil.bu konuda yardımcı olunuz lütfen benim idealimdeki kanallar multivizyon ve ***** platinum gibi kanallar.çoğu kişi benim gibi düşünüyor sanırım.:conversation: :ill:
    Konu davutkorucu tarafından (21-01-2006 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet orada yıllardır aynıs soru tv cabo gidecek tekilalar gelmeeycek gibi laflar ediyor ama bence hispasat su an turkiye 3 cü uydu diyebiliriz 120 cm ile ceker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için ilk sırada gelecek yabacı uydu az ama kaliteli kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kaliteli ama maalesef ben o uyduyu izliyemiyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben konyadan 90 cm lik çanakla 160 kanal alıyorum ve bence hotbird ten daha iyi bir uydu, ayrıca seyredilebilen film kanalları daha çok, hotbird te multiler olmasa herkez sağa sola koşturuyor, niye gelmedi yok aesi neydi güzel kardeşim şu an bak tauqilalar dahi açık hispa full yani ve multilerden en az 1 ay önce burda o filmleri seyredersin vede daha senin o dediğinin x-xx-xy-venüs-play... gibi birçok kanal şu an açık kardeşim sen al ve kur derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım, imkanın varsa, yani sinyalini rahatlıkla alabileceğin bir yerdeysen hiç düşünmeden çanağı al ve kur. Hispasat'ta harika kanallar var ama maalesef ülkemizin her yerinde aynı rahatlıkta izlenemiyor. Bazı bölgelerde 90 cm'lik çanakla rahat bir şekilde izlenebilirken bazı yerlerde de 150 cm'lik çanakla bile izlenemiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmkanın ve şartlar uygunsa hiç düşünme al derim..
    Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankaradan kac cm canak anten almak gerek acaba.şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrexz Nickli Üyeden Alıntı
    ankaradan kac cm canak anten almak gerek acaba.şimdiden teşekkürler
    120 cm parabol canak antenle yayınlar gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler serkan kardes.pederle bi konusayım kabul ederse

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri