Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Hispasat için çanak alýnmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hispasat için çanak alýnmalý mý?

sorduðum uydu anteni satýcýlarý bu uyduda seyredilecek kanal kalmadýðýný hatta hiç yayýn olmadýðýný söylüyorlar.þaþýrmýþ durumdayým.acaba 120 lik çanakla hangi kanallar seyredilebilir?þifresi programla açýlabilenler dahil.bu konuda yardýmcý olunuz lütfen benim idealimdeki kanallar multivizyon ve ***** platinum gibi kanallar.çoðu kiþi benim gibi düþünüyor sanýrým.:conversation: :ill:
    Konu davutkorucu tarafýndan (21-01-2006 Saat 13:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet orada yýllardýr aynýs soru tv cabo gidecek tekilalar gelmeeycek gibi laflar ediyor ama bence hispasat su an turkiye 3 cü uydu diyebiliriz 120 cm ile ceker

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim için ilk sýrada gelecek yabacý uydu az ama kaliteli kanallar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kaliteli ama maalesef ben o uyduyu izliyemiyorum
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben konyadan 90 cm lik çanakla 160 kanal alýyorum ve bence hotbird ten daha iyi bir uydu, ayrýca seyredilebilen film kanallarý daha çok, hotbird te multiler olmasa herkez saða sola koþturuyor, niye gelmedi yok aesi neydi güzel kardeþim þu an bak tauqilalar dahi açýk hispa full yani ve multilerden en az 1 ay önce burda o filmleri seyredersin vede daha senin o dediðinin x-xx-xy-venüs-play... gibi birçok kanal þu an açýk kardeþim sen al ve kur derim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým, imkanýn varsa, yani sinyalini rahatlýkla alabileceðin bir yerdeysen hiç düþünmeden çanaðý al ve kur. Hispasat'ta harika kanallar var ama maalesef ülkemizin her yerinde ayný rahatlýkta izlenemiyor. Bazý bölgelerde 90 cm'lik çanakla rahat bir þekilde izlenebilirken bazý yerlerde de 150 cm'lik çanakla bile izlenemiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýmkanýn ve þartlar uygunsa hiç düþünme al derim..
    Kolay gelsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ankaradan kac cm canak anten almak gerek acaba.þimdiden teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emrexz Nickli Üyeden Alýntý
    ankaradan kac cm canak anten almak gerek acaba.þimdiden teþekkürler
    120 cm parabol canak antenle yayýnlar gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkürler serkan kardes.pederle bi konusayým kabul ederse

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri