'Bu ii biz de rendik ampiyonuz'
"Haykrarak sylyorum, liderle aramzdaki 8 puan fark kapatacaz. Niye yadrgyorsunuz? Fenerbahe kapatmad m? Tarih tekerrrden ibarettir. Greve geldikten sonra geen srede ok eyler rendik. ncelikle hatalarmzdan arndk."
BEKTA’n Almanya seferi ncesi Nevzat Demir Tesisleri’nin yollarna dtk. Bir yandan yamur ve amur, dier taraftan stanbul trafiinin skntlar. Ve bakan Yldrm Demirren ile szletiimiz saatte mraniye’ye ulatk. Baladk konumaya...
Uzun bir roportaj okumak isteyenlere kaynak siteyi veriyorum BURASI
Takmmz Hakkndada konumu tabiki..
F.Bahesiz olmaz
RPORTAJIMIZ srasnda Fenerbahe ile aralarndaki ilikiyi de deerlendiren Yldrm Demirren, "Dier kulp bakanlar ile aram ok iyi. Fenerbahe Kulb Bakan Aziz Yldrm ile aram iyi de deil, kt de" dedi. Demirren, Fenerbahe’nin Kulpler Birlii toplantlarna katlmamasnn yanl olduunu da belirterek, "Fenerbahe’siz Kulpler Birlii olmaz" ifadesini kulland. Futbol Federasyonu ile ilgili speklasyonlara da deinen Beikta Bakan, u yorumu yapt: "Federasyon ile ilgili kavgalar bizleri ve kamuoyunu ok zyor. zerk bir kurumda seimle i bana gelen insanlar bir sonraki seime kadar destekleyip arkalarnda durmak gerekir. nsanlar beenir beenmezsiniz ama kurumlara saygl olmak gerekir. Bir eyi beenmeyip deitirmek Trk futboluna zarar verir. Bu iin sonu gelmez."
Sayn Demirrenin Bu ii grendiginine phemiz yok, nki gerekecek potansiyel onda (bu fedarasyon grevde oldugu srece) vardr. Beikta byk bir kulup, Bu bakan bu kulube layk degil.
alntdr...
Yer imleri