Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben yeni dönem nordmende led kullanmaya başladım. bu tür televizyonlara çok para veremk istemiyorum, ortalama ömürleri 3-5 yıl, Daha sonra tamir için en az 200 tl masraf koymaya deymez. bozuldumu at, en adisini en ucuzunu tekrar satın al. bu tür televizyonlar halen geliştirilmediler. herşeyleri çok adi henüz.
SAMSUNG LED TV yi yaklaşık 6 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Her markanın amiral serileri vardır. Bunun yanında her tür kullanıcı için ürettikleri fiyat bazında düşük serileride var. Amiral gemi olan serileri alırsanız uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız.

Bu tv olayında şu an piyasa durumu ve elektronik parça üretiminin değişmesi nedeni ile herşey değişti. Özellikle kişiler TÜPLÜ TV tamiri fiyatları ile LCD tv fiyat tamirini çok kıyaslıyorlar. Şuna bir açıklama getireyim. Tüplü TV tamri zamanında tv ler gercekten çok pahalıydı. Parçalarıda pahalıydı. TV nin tüpü bittimi at çöpe. Yada trafosu yandımı tv nın yarı parası gibi ücretler çıkıyordu. Şimdi piyasaya çin işi giridi kondansatör entegre direnç trafo gibi ürünler resmen bedava gibi fiyatlara indi. Halen eski tüplü tv tamiri yapanlar 20 tl ye bile tamir yapınca led tv tamirinde n 200 tl istendimi ikisinide aynı kefeye koyuyorlar. halbuki birinde parça komple değişirken birinde 50 kruşluk paraç değiştiriliyor.

LED tv de panal arıza yaptı tüplü tv de olduğu igibi direk yenisi. Ama anakart arızasında eskisinde tamir olayı vardı yine led tv lerde bir çok yerinde tamir yapılıyor ama maalesef tabiki tamir fiyatıda öyle 20-50 gibi ücretler olmuyor ama zamanla bunlarada fiyatl düşecek.