Milli Futbolcular Ýspanya Maçýndan Umutluyuz
Olcay Þahan ve Nuri Þahin yarýn oynayacaklarý Ýspanya maçýndan umutlu olduklarýný söyledi.
2016 Avrupa Þampiyonasý D Grubu ikinci
maçýnda yarýn Ýspanya ile karþýlaþacak olan A Milli Takým'da Olcay Þahan ve Nuri Þahin Marsilya kampýndaki Turkcell Basýn Merkezi'nde basýn
toplantýsý düzenledi.
Ýspanya maçýnda Türkiye olarak kendilerinin de söyleyecekleri olduðunu ifade eden Nuri Þahin ve Olcay Þahan, gündemdeki
olaylarla ilgili ilginç tespitlerde de bulundular. Hýrvatistan maçýnda oynamayan ve dýþardan konuþmanýn kolay olacaðýný ifade eden Nuri Þahin,
Ernre Mor'un Modric'le fotoðraf çektirrnesiyle Ozan Tufan'ýn Hýrvatistan maçýnda saçýný düzeltmesine gösterilen tepkilerin yersiz olduðunu söyledi.
Rakip Ýspanya'nýn güçlü bir ekip olduðuna vurgu yapan Nuri Þahin, ancak "Bizim de söyleyeceklerimiz var" sözleriyle iddialý olduklarýna vurgu
yaptý.
Olcay Þahan ise "Hýrvatistan karþýsýndaki futbolumuz bize yakýþmadý." dedi. 'Biz bitti demeden bitmez.' Lafýný tekrarlayan Olcay
Þahan, þunlarý söyledi:
"Ýlk maçta hatalarýmýzý gördük. Þimdi bu maça iyi hazýrlandýðýmýzý düþünüyorum. Puan ya da puanlarla döneceðiz.
Kötü oynadýk Hýrvatistan maçýnda.Biz inanýyoruz kendimize. Hatýrlayýn eleme maçlarýnda kimsenin umudu yoktu. Biz bitti demeden bitmez dedik.
Son 15 maçtýr maðlubiyetimiz yoktu. Biz de yakýþtýramadýk kendimize bu oyunu. Kalitemiz iyi. O yüzden þansýmýzýn yüksek olduðunu düþünüyorum.
Bu ülke için yarýn savaþacaðýz. Yeter ki 3 puan alalým gruptan çýkalým." diye konuþtu.
Nuri Þahin ise yaptýðý açýklamada, "Hýrvatistan
maçýndan sonra morallerin biraz bozuk olmasý normal. 2 gündür takýmýn havasý iyi. Ýyi çalýþýyoruz. Belki Hýrvatistan'dan daha iyi bir takýmla
oynayacaðýz. Hatayý telafi edeceðiz. Hýrvatistan maçýnda oyunu kabulleniþ görüntüsü vermemiz bize yakýþmadý. Hoca formayý kime verdiyse o hak
etmiþtir. Ben 27 yaþýndayým ve ilk defa büyük bir turnuvada oynuyorum. Heyecanlýyým." dedi.
Bu arada Hýrvatistan maçýnda maç sýrasýnda
saçlarýný düzelttiði gerekçesiyle özellikle sosyal medyada eleþtirilere maruz kalan Ozan Tufan'a da sahip çýkan Nuri Þahin, "Ozan'ýn saçýný
düzeltme aný belki tam o ana denk geldi. Ama bu kadar büyütülmesi çok saçma. Ozan Tufan genç bir futbolcu. Milli Takým'a uzun yýllar hizmet
edecek." þeklinde konuþtu.
A Milli Takým'ýn Ýspanya mücadelesi yarýn TSÝ 22.00'de Nice Stadyumu'nda oynanacak.
A MÝLLÝ TAKIM NÝCE
GEÇÝYÖR
Bu arada EUR02Ü16 Fransa D Grubu 2. maçýnda yarýn Ýspanya ile Nice'de karþý karþýya gelecek olan A Milli Futbol Takýmý, bu maç
için kamp yaptýðý Marsilya'dan kara yolu ile Nice geçecek.
Kafilenin TSÝ 13.30'da hareket edeceði belirtildi.
Öte yandan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve aday kadrodan bir futbolcu, bugün
maçýn oynanacaðý Stade de Nice'de TSÝ 13.45'te basýn toplantýsý düzenleyecek. A Milliler son çalýþmasýný ise TSÝ 19.30'da yapacak.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri