Hamza Hamzaoðlu'nun yasak aþktan çocuðu mu var?
Teknik direktör Hamza Hamzaoðlu ile Denizlispor'da görev yaptýðý sýrada yasak aþk yaþadýðýný söyleyen dönemin kulüpteki medya sorumlusu Sinem Yanmaz, "Oðlumun babasý Hamza Hamzaoðlu" dedi.Sinem Yanmaz, salý gecesi kiþisel Facebook adresinden iddiayý gündeme getirirken, þunlarý yazdý:
Soran soruþturan arkadaþlara tek tek cevap vermektense ilk aðýzdan net yazayým istedim. Beni tanýyanlar mizacým ve karakterimi bilir. Özüme, vicdanima ters vuku bulan bu olayý tüm çýplaklýðý ile gözler önüne sermek artýk ruhen özgürlüðüm olacaktýr. Hamza Hamzaoglu'nun oðlu Eþref Çýnar Hamzaoglu'nun annesiyim. Oglumun, annesi ve babasý tarafýndan 5 yýldýr meþrulastýrýlamayisinin sebebi Hamza Bey'in ailesi, çevresi, kariyeri, kiþisel menfaatleri doðrultusunda sevgi ve saygi bagi ile sahsimin fedekarligi idi. Bu yönde kendisinin dogru zamaný tarafýmdan sabýrla beklenmis, oglum ve benim hayatýmýzdan önce Hamza Bey'in öncelikleri gelmistir.
Ancak Hamza Bey'in oglum ve benim hayatim üzerine fütursuzca söylediði yalanýnýn günyüzüne çýkmasýyla hem kadýn hem anne olarak bunca yýllýk gizli hayat mücadelesi ve hem oglum hem kendi hayatýmdan verdiðim fedekarligin koca bir yalan uðruna olduðunun taze idraki ve acý tecrübesini yaþamaktayýz.
Beyefendi kiþiliði ve karakteri ile sevilen, tarafýmdan da bu yönüyle gurur duyulan #HamzaHamzaoglu malesef bilinenin aksine gösterdiði bu akýllara zarar tutumuyla beni hem bir kadýn hem de bir anne olarak manen tarifi mümkün olmayan sekilde yaralamýþ ve maðdur etmistir.Kendisinin, eþi Nergiz Hamzaoglu'nun benden ve oglumdan bi'haber olduðu yalaniyla bunca yýl beni oyalamis oldugu, aslinda esin en basindan beri ben ve oglumun varlýðýný bilip, kabullendigi gerçeði benden saklanmistir. Esin "Bildigimi kimse bilmeyecek." yaptýrýmýný bizans oyunlariyla uygulayan Hamza Bey karþýlýklý sandýðým ve kadýn kalbiyle inandigim sevgi saygi iliþkimizde oscarlik bir performans sergilemistir. "NAMUSUM" sözünün, aðýrlýðýný ve sözlük anlamýný bilmeyen aðýzlarda böyle telef olmasý, bu denli afaki söyleniþi kadýn ve anne kalbinde tamiri imkansýz yaralar açmýþ, kisisel menfaatlerin babalik duygularinin önüne geçmesi beni, bir anneyi oglumun babasýný yoksayma noktasýna getirmiþtir. Dünden bugüne kapalý kapýlar ardýnda yasanan baba ogul iliskisinin saðlýklý olamayisi, hala babaligina 3. kiþilerce mudahil olunmasi ve buna izin verilisi artik ogluma psikolojik olarak zarar vermektedir.
Bu danýþýklý oyun ile oglumu hayatýna meþru dahil edemeyen, ona babalýk vazifesini layikiyla yerine getiremeyen ve ogluna, bana bile isteye kayýp zamaný yalan yasatan Hamza Hamzaoglu'nu sizin vicdanlarinizda özgür birakiyor, hem bir anne, hem bir kadýn olarak bütün insanlýða olan inancýmý tam da bu noktada bitiriyorum. Maduriyetten en büyük payý alan oglum Çýnar icin tek duam, onun basiretli bir birey olarak ahirette hesabini veremeyecegi vicdan yükünü kimseye yasatmamasi, bu fani dünyayý þerefli ve ahlaklý yasamasidir. Oglumun dedesi Eþref Yanmaz'in her daim bizim arkamýzda koca bir çýnar gibi asil duruþu tek tesellimiz ve gururumuzdur. Oglum taþýdýðý her iki ismi de dedesinden almýþtýr. Oglumun taþýdýðý Hamzaoglu soyadý artýk sadece yükümüzdür.'' Kaynak: Mynet.haber

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri