denizi kumu guzeldir gunesten korunmak için sahilde agaclar var çocuklar için sahil uygun 50metre bazi yerlerde yuz metre deniz yutmaz en iyisi googleden arastir volkan yaz didim yada akbuk oradan gorebilirsin
denizi kumu guzeldir gunesten korunmak için sahilde agaclar var çocuklar için sahil uygun 50metre bazi yerlerde yuz metre deniz yutmaz en iyisi googleden arastir volkan yaz didim yada akbuk oradan gorebilirsin
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
şarköy höşköy bi dene derim çok ucuz istanbula yeni yol yapıldı iki buçuk saate gidip geliyorsun kalacak yerler çok çok ucuz ve temiz köy halkı süper varmı yokmu anlamassın olur olmaz insanları köye sokmuyorlar usta mesela gece 3 bilemedin 4 hanımın çoçukla çıksın gezsin kuşlar bile karışmıyor vallahi tek sorun var.. eylül 15 sezon biter ah denizide çok temiz ve sıcak tam zamanı............saglıcakla kalınız....
evet bilirim o oteli akbukun içinde sehir içi sayilir orasi fena degildir ama biraz o tarafta dalga olur az olur ama tam karsisi bizim kaldigimiz taraf olu deniz gibidir deniz uyur ruzgar denize dogru estigi için bizden akbuke dogru eser haftada bir gun bize eser bazen yat turlarida var 2 km bir mesafe var zaten sorun olmaz sizin için bodrumla kusadasinin tam ortasidir didim akbuk didim arasi 14 km ne diyem iyi etmissi niz iyi tatiller size
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Uzun araştırmalar sonucu Küçük kızımla rahat edebileceğim bir otel buldum. 5 gun 4 gece olarak 1300 TL ye herşey dahil konseptinde anlaştım. Carpe mare beach otel akbükte.
Temiz apart fiyatları 200 TL den başlıyor. Hesaplayınca 2 kişi için yüksek rakamlar çıkıyor. Ama iki aile olarak bence apart tercih edilmeli. Ucuz yolu otel ve apartlarda da özellikle yıpranmış dökülmüş ve hijyenden uzak olduğu için tercih etmedim.
Bu otelinde konumu ve olanaklarıda gayet iyiye benziyor fiyat olarakta yeme içme dahil olduğu için çok hesaplı oldu. hanım içinde dinlenme fırsatı olacak.
resulturk en az 8 ay kaliyor orada daha iyi bilir oralara ondanda yardim alabilirdin anlastigina sevindim plajdan yana sanslisin cennet koyu var tam çocuklar için ama kalacagin otelden 3 km karsi tarafta yaniagaçlarda var golge içinbenim oturdugum siteninde plaji fena degil golgesi bol artik kafana gore takilirsin ben eylul ekim gibi gibi dusunuyorum bir çay içmeye davet edebilirdim size simdi biraz inceleme yaptim resimde resulturkun oturdugu yere daha yakin akbuke varmadan once kapris otelin orada ama derbey otel akbukun içindeydi
Konu yildo tarafından (20-06-2016 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
Mümkün mertebe gittiğim yerlerde dostlarla tabki el verdikçe tanışmak isterim. Artık nasip diyelim. Akbükten sonra da 2 günlüğüne Muğla akyakaya geçicem. Tek başıma araç kullanacağım için biraz yorucu olacak ama gecen sene tatil yapmadığım için bu sene biraz tadını çıkaracağım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri