REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Didim yada Ayvalık sarımsaklı nasıldır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Didim yada Ayvalık sarımsaklı nasıldır.

Arkadaşlar merhaba;

Bu sene tatil için Aydın Didim yada Ayvalık tarafını düşünüyorum. İlk olarak ayvalık cunda adasına gidecektim ama denizde yosun deniz bitikleri olduğunu öğrendiğim için vazgeçtim Birde apart fiyatları 250 tl gibi. Sonra sarımsaklı düşündüm orayıda çok kalabalık dediler.

Eşim ve 1 yaşındaki kızım olması nedeni ile apart tercih edeceğim.

Sonra denizi ve plajları ile ünlü didimi önerdiler ama burdada ingilizler çokmuş. Bazı yorum yapanlar ıngilizlerin pis olup deniz içinde yüzüerken tuvaletlerını falan yaptıkalrını ve deniz yüzeyinde mok ların çok denk geldiğini gibi yorumlar aldım.

Didimin avantajı deniz ve mumunun çok güzel olması özellikle denziin ne kada açılsanda derinleşmemesi küçük kızımın denize girmesi için o kadar iyi. Didiem gidersem özel plajları tercih edeceğim gibi.

Buralarda tatil yapanlar var ise yorum alabilirmiyim.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burdada ingilizler çokmuş. Bazı yorum yapanlar ıngilizlerin pis olup deniz içinde yüzüerken tuvaletlerını falan yaptıkalrını ve deniz yüzeyinde mok ların çok denk geldiğini gibi yorumlar aldım.
    Bu cok iyiymiş ya valla güldüm iyi tatiller adminim sana cabbari yardımcı olur gibime geliyor ama altın fiyatları cıktıgından beri sitede yok sürekli para sayıyor sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayvalığı bilmem ama Didim Altınkumda tatil yaptım.Plajı ve denizin birden derinleşmemesi Didim Altınkumun en büyük özelliği.Bence tatil yapılacak en iyi yer.Tabii son tercih senin admin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan dost merhaba!..Didimle ilgili duyumlarınız gerçeği yansıtmıyor:Zira buradaki İngilizler gelip-geçer turist değil,Çocukları,torunları burada okuyan,yerleşik ve inanın biz Türklerden daha çok çevreci,daha temiz insanlardır.O dediğiniz haltı olsa olsa bizim kendini bilmez insanımız yapar.Tercih sizin.Ama şimdiden iyi tatiller..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sarımsaklı

İki sene önce Bir arkadaşımın yerinde kaldım,plajı çok büyük ucu bucağı yok denizi çok soğuk,alışmak bayağı zor kötü tarafı çok kalabalık ve bazı yerlerde alt yapı yok vidanjör gelip çekiyordu çok şaşırmıştım böyle bir yerde nasıl olur diye karar senin iyi tatiller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan dost merhaba!..Didimle ilgili duyumlarınız gerçeği yansıtmıyor:Zira buradaki İngilizler gelip-geçer turist değil,Çocukları,torunları burada okuyan,yerleşik ve inanın biz Türklerden daha çok çevreci,daha temiz insanlardır.O dediğiniz haltı olsa olsa bizim kendini bilmez insanımız yapar.Tercih sizin.Ama şimdiden iyi tatiller..
    Peki özel ücretli plaj yada beach varmı en azından biraz daha rahat olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende didim akbukte kaliyorum buradaki ingilizler kalici ingilizler evleri var 5 sene once 10 bin ingiliz ev almis diye biliyorum rsulturkte didimde kaliyor ondan yardim alabilirsin galiba en az 9 ay kaliyor orada kendileri ile tanisma serefine nail oldum didime tercih edebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki özel ücretli plaj yada beach varmı en azından biraz daha rahat olur.
    Volkan dost merhaba!..Bu haberi geç gördüğüm için soruşturma fırsatım olmadı.Sözettiğiniz tesislerle de doğrudan bağlantım olmadı.Zira tatili geçireceğim küçük bir evimiz var.Bu nedenle ilgi alanım dışında kaldı.
    Ama İlksan Tesisleri,Polisevi gibi günü birlik ziyaretçilere girip konaklama olduğunu biliyorum.Yatak ve yemek yok ama soğuk-sıcak içeceklerde ücreti karşılığında serbest.Öyle pahalı falan da değil..

Şimdiki belediye başkanı da turizm sektöründen geliyor.Turizmle ilgili hiç bir soruna kayıtsız kalmaz.Siteler içinde ev pansiyorculuğu da gelişmiş durumda..Benim kaldığım yer her ne kadar Didim'in mahallesi olarak kayıtlı ise de Didim merkeze 19 km. mesafede.Bilahare edindiğim bilgileri size aktarırım.Sağlıkla sevgiyle kal dost!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan dost merhaba!..Bu haberi geç gördüğüm için soruşturma fırsatım olmadı.Sözettiğiniz tesislerle de doğrudan bağlantım olmadı.Zira tatili geçireceğim küçük bir evimiz var.Bu nedenle ilgi alanım dışında kaldı.
    Ama İlksan Tesisleri,Polisevi gibi günü birlik ziyaretçilere girip konaklama olduğunu biliyorum.Yatak ve yemek yok ama soğuk-sıcak içeceklerde ücreti karşılığında serbest.Öyle pahalı falan da değil..

Şimdiki belediye başkanı da turizm sektöründen geliyor.Turizmle ilgili hiç bir soruna kayıtsız kalmaz.Siteler içinde ev pansiyorculuğu da gelişmiş durumda..Benim kaldığım yer her ne kadar Didim'in mahallesi olarak kayıtlı ise de Didim merkeze 19 km. mesafede.Bilahare edindiğim bilgileri size aktarırım.Sağlıkla sevgiyle kal dost!...

ben yer işini ayarladım onda sorun yok apart tutacam firma ile anlaşma yapmak üzereyim buraya kadar sorun yok. Sorun plajın ağustos ayında çok dolu olması anlatılanlara göre şezlong bulmak bir yana havlu serecek yer bile zor bulunuyormuş. Bu nedenle özel ücretli play yada sakin koyları tercih edebilirim. Bu konular hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şarköy höşköy bi dene derim çok ucuz istanbula yeni yol yapıldı iki buçuk saate gidip geliyorsun kalacak yerler çok çok ucuz ve temiz köy halkı süper varmı yokmu anlamassın olur olmaz insanları köye sokmuyorlar usta mesela gece 3 bilemedin 4 hanımın çoçukla çıksın gezsin kuşlar bile karışmıyor vallahi tek sorun var.. eylül 15 sezon biter ah denizide çok temiz ve sıcak tam zamanı............saglıcakla kalınız....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri