Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fatih Terim: Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fatih Terim: Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım

Fransa'nın Nice şehrinde oynanan İspanya karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından veda eder gibi bir açıklamada bulunan Fatih Terim, 3-0'lık mağlubiyetin ardından veda eder gibi bir açıklamada bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, "Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım." dedi.

Milli Takım'a veda sinyali veren Terim, "Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakmayı, erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım, vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Ne bugün ne de başka zaman, bunu kabul edeceğimi sanmasın. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Çok üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam değil, hiç de olmadım. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin." şeklinde konuştu.

Fatih Terim, kaptan Arda Turan'a tepki gösterilmesine üzüldüğünü de belirterek Arda Turan'a destek vererek, "İspanya başka bir seviyenin takımı, bunu kabul ediyoruz. Oyun içerisinde bir terkediş vardı, bu hiç hoşuma gitmedi. Kusura bakmayın, şahsım adına da özür diliyorum. Arda'ya da bu tepkilerin yapılmasına üzüldüm." ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu habere yorumum şu olacak fatih terim istifa etse bile takım ruhu değişmez cok havalı gittik fransaya olanlar oldu biz bitti demeden bitmez sözü yerle bir oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fatih hoca nın istifsına gerek yok bize yapılanların tamamını yüzdeyüz dış güçler yaptı bu kez.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fatih hoca nın istifsına gerek yok bize yapılanların tamamını yüzdeyüz dış güçler yaptı bu kez.
    Valla dış güçmü iç güçmü bilemem ama takımda ruh kalmadığı bariz görünüyor morinyonun chelseasi gibiydi milli takım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

utandım resmen ya deve yüküyle para alıyorlar ayıp ayıp terim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istifa edeceksin ne yapacaksın 0 puanla duracak halin yok gerekeni yapacakmış arkadaş napacakmış merak ettik?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce sana gereğinin yapılması gerekir cukka sağlam ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hic kimse kusura bakmasin,ne bu Terimden nede bu ruhsuz takimdan hic bir sey olmaz.
    bunlarin hic birisinde vatan ruhu kalmamis.insan biraz olsun AY YILDIZ icin oynardi ama nerdeee....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 ncu golde caner koşmaktan aciz şekilde durup baktı. Daha ne debilebilirki.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. golden sonra televizyonu kapattım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri