Fransa'nýn Nice þehrinde oynanan Ýspanya karþýsýnda alýnan 3-0'lýk maðlubiyetin ardýndan veda eder gibi bir açýklamada bulunan Fatih Terim, 3-0'lýk maðlubiyetin ardýndan veda eder gibi bir açýklamada bulundu. Yayýncý kuruluþa konuþan Fatih Terim, "Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacaðým." dedi.
Milli Takým'a veda sinyali veren Terim, "Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlýk dönemimde býrakmayý, erken býrakmayý, vazgeçmeyi kabul etmedim. Býrakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uðraþmadým. Bugünkü takým, vazgeçen bir takým performansý ortaya koydu. Ne bugün ne de baþka zaman, bunu kabul edeceðimi sanmasýn. Gereðini yapacaðýmdan kimsenin þüphesi olmasýn, bizi destekleyenlerden Allah razý olsun. Çok üzgün olduðumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam deðil, hiç de olmadým. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacaðýmý da herkes bilsin." þeklinde konuþtu.
Fatih Terim, kaptan Arda Turan'a tepki gösterilmesine üzüldüðünü de belirterek Arda Turan'a destek vererek, "Ýspanya baþka bir seviyenin takýmý, bunu kabul ediyoruz. Oyun içerisinde bir terkediþ vardý, bu hiç hoþuma gitmedi. Kusura bakmayýn, þahsým adýna da özür diliyorum. Arda'ya da bu tepkilerin yapýlmasýna üzüldüm." ifadelerini kullandý.
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri