Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Atatürk Havalimanı'nda dehşet gecesi 36 kişi hayatını kaybetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Atatürk Havalimanı'nda dehşet gecesi 36 kişi hayatını kaybetti.

Atatürk Havalimanı'nda dehşet gecesi / 36 ölü

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıdan kahreden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen terör saldırısı sonucu 36 kişi hayatını kaybetti. Olay yerinde bir teröristin vurularak öldürüldüğü, vurulan bir teröristin de kendisini patlattığı belirtiliyor. Havalimanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastanelere kaldırıldı. Yaşanan saldırıyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, teröristlerin hangi örgüte bağlı olduğu araştırıyor.

Son dakika haberi: İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 3 canlı bomba patladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açıklamasına göre hain saldırıda 28 kişi hayatını kaybetti... Vali Şahin şunları söyledi: "Değerli basın mensupları, bugün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş katı yolcu karşılama salonu girişinde sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti. 60'a yakın yaralı hastanelerimize intikal ettirilmiştir. Yaralıların tedavileri, hastanelerde devam etmektedir. Detaylı incelemeler her yönüyle sürdürülmekte olup, gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir. Yine yolcu giriş ve çıkışları hızla normale dönüştürülmekte olup kısa zamanda planlı uçuşlara başlanacaktır."

X-RAY'DAN GEÇEMEYİNCE KALAŞNİKOFLA TARADI

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nin girişinde bu akşam peş peşe 3 ayrı patlama meydana geldi. 3 canlı bombanın saldırı düzenlediği öğrenildi. Önce bir teröristin x-ray cihazından geçmeye çalıştığı, fark edilince etrafı tarayıp kendisini patlattığı belirtiliyor. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde bir teröristin vurularak öldürüldüğü, vurulan bir teröristin de kendisini patlattığı belirtiliyor. Bir teröristin sağ olarak yakalandığı iddiası da var. Bu bilgiler henüz teyit edilmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim insanımızın boşvermişliğimi yoksa kendine özgünemı anlayamadım gittti. Bulunduğum ilde bile arasıra bazı şeyleri güvenlik birimlerine bildriyorum telefonda bile sanki cvp verirken bir boşvermişlik var. Gelen polis ise sanki olaya değilde gezmeye geliyor gibi sallana sallana tepe farı açık olay yapana kaç der gibi geliyor.

Bu vurdumduymazlık varken istersen en akıllı korunma önlem sistemini al ciddiyetsiz olduğumuz sürece bu olaylar önlenemeyecek.

Öelnelere allah rahmet eylesin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenlere allahtan rahmet, yaralılara geçmiş olsun temenni sunarım. çok yazık olmuş, içinde insan sevgisi olmayıp bunu yapanların allah belalarını versin. bunu yapanlar vatan hainidir. tekrar geçmiş olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenlere allahtan rahmet diliyorum yaralılara acil şifalar diliyorum. bu saldırıyı yapanları nefretle kınıyor lanetliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ölenlere Allah'tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.Türkiye'nin huzur ve istikrarını bozmayı hedefleyen bu eylemi şiddetle ve esefle kınıyorum.Güvenlik zaafiyeti olmadığını düşünüyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bizim insanımızın boşvermişliğimi yoksa kendine özgünemı anlayamadım gittti. Bulunduğum ilde bile arasıra bazı şeyleri güvenlik birimlerine bildriyorum telefonda bile sanki cvp verirken bir boşvermişlik var. Gelen polis ise sanki olaya değilde gezmeye geliyor gibi sallana sallana tepe farı açık olay yapana kaç der gibi geliyor.

Bu vurdumduymazlık varken istersen en akıllı korunma önlem sistemini al ciddiyetsiz olduğumuz sürece bu olaylar önlenemeyecek.

Öelnelere allah rahmet eylesin.
    Polisi normal vatandaş koruyacak konumuna geldi artık hiç bir şekilde müdahil olmak istemiyorlar gecen gun telefon dolandırıcıları aradı dedim böyle böyle elimde numara var size versem araştırın iplemediler bunu bile iplemeyenler canlıı bombayı hiç iplemiyorlar demekki elini kolunu sallaya sallaya hava alanı limanına nasl giriyorlar anlamadm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah şehirlerimize cennet mekanı yakınlarına sabırlar diliyorum tüm akrabalar istanbulda en ufak birşeyde yüreğimiz ağza geliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri