REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: SATILIK NEXT 18500 HD CIS PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SATILIK NEXT 18500 HD CIS PLUS

Cihazın hiçbir problemi yoktur.Sadece başka bir uydu alıcısı modeli alacağımdan satıyorum.Cihazın özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatıcı,1 adet modül girişi,power vu desteği ve içinde ücretsiz server bulunmaktadır.Garantisi devam etmektedir.İstediğim fiyatt 200 TL dir.İzmir içinden alıcılar olursa telefonla haberleşebiliriz.Dilerseniz istediğiniz bir kargo şirketiyle gönderebilirim.Kargo alıcıya ait olmak üzere.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu cilginizmirli tarafından (28-06-2016 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Satış güncel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart halen duruyormu

[QUOTE=cilginizmirli;832390]Cihazın hiçbir problemi yoktur.Sadece başka bir uydu alıcısı modeli alacağımdan satıyorum.Cihazın özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatıcı,1 adet modül girişi,power vu desteği ve içinde ücretsiz server bulunmaktadır.Garantisi devam etmektedir.İstediğim fiyatt 200 TL dir.İzmir içinden alıcılar olursa telefonla haberleşebiliriz.Dilerseniz istediğiniz bir kargo şirketiyle gönderebilirim.Kargo alıcıya ait olmak üzere.

cıhaz duruyormu konu baya eski

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=oguzllar;848812]
    Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazın hiçbir problemi yoktur.Sadece başka bir uydu alıcısı modeli alacağımdan satıyorum.Cihazın özelliklerine gelirsek çift tuner,full media oynatıcı,1 adet modül girişi,power vu desteği ve içinde ücretsiz server bulunmaktadır.Garantisi devam etmektedir.İstediğim fiyatt 200 TL dir.İzmir içinden alıcılar olursa telefonla haberleşebiliriz.Dilerseniz istediğiniz bir kargo şirketiyle gönderebilirim.Kargo alıcıya ait olmak üzere.
    Cihazı satmaktan vazgeçtim dostum.
    cıhaz duruyormu konu baya eski

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazı satmaktan vazgeçtim.Konu kapatılabilir.Herkese mutlu yıllar dilerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri