Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Korax miniplus hd Yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Korax miniplus hd Yardým

Selamlar

dün korax miniplus hd aldým kurdum fakat kanal taþýma silme yapamýyorum bulamadým kanal düzenlemede silme diye bir menü yok nasýl çözebilirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Menudan bir resim cekebilirmisin bakalým sonra siteye yuklersin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden yukleyip sonra foruma verebilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Menudan bir resim cekebilirmisin bakalým sonra siteye yuklersin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden yukleyip sonra foruma verebilirsin
    Hocam ilgilendiðin için teþekkürler

menü bu þekilde

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

düzenleye bastýðým zaman çýkan menü ise þu þekilde

kanal listesi ise bu þekilde görünüyor

2016 yýlýnda çýkan güncel yazýlým varmýþ onu indirdim kurdum ama ayný silme yok ayrýca taþýmada yapýlamýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tasýma tusuna basýnca kumandada 1 -2-3 tuslarýna basabiliyormusun ilk kez böyle birþey gördum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

taþýdaki tuþa basýp seçtiklerini nereye götüreceksen götürüp tekrar ayný taþýma tuþuna veya ok a basýnca olmuyormu ustad?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tasýma tusuna basýnca kumandada 1 -2-3 tuslarýna basabiliyormusun ilk kez böyle birþey gördum
    Taþýma yazýyor ama öyle bir tuþ yok kumanda üzerinde tüm tuþlara basýyorum taþýmayla ilgili hiç bir þey çýkmýyor

burada taþýma yazýyor ama öyle bir tuþ yok

kumandasý bu

cihazda bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selim789 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    taþýdaki tuþa basýp seçtiklerini nereye götüreceksen götürüp tekrar ayný taþýma tuþuna veya ok a basýnca olmuyormu ustad?
    yok selim hocam hangi tuþa bastýysam olmuyor menüde sadece kanalý atla diye bir seçenek var oda kanal deðiþtirirken o kanalý atlýyor ama silme taþýma bulamadým girmediðim menüsü kalmadý ama yok beceremedik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kumandadaki ses acma ileri geri kanal tuþlarý bence kanalý tasýyor sen kanalýn üzerine gelince okey bas ses acma vs tuslarý ile kanalý istedigin yere getirebilirsin gibime geliyor

Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Ekran Alýntýsý.PNG  

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kumandadaki ses acma ileri geri kanal tuþlarý bence kanalý tasýyor sen kanalýn üzerine gelince okey bas ses acma vs tuslarý ile kanalý istedigin yere getirebilirsin gibime geliyor

bu tuþlardan sað sol kanllarý 10 arlý olarak atlatýyor ok tuþuna basýnca yanýna iþaret koyuyor ses açma tuþlarý hiç bir hareket yok iþaret koyduktan sonra atlama dediðim iþlem yapýlýyor birde yazýlým güncelleme yaptýkdan sonra hide yazan biþey çýktý o yapýlabiliyor onunda ne iþe yaradýðýný çözemedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kumandada kýrmýzý tusuyla falan tasýyamýyormusun tasý tusu o renkte ya bu tasýma duzenleme iþinde en iyi next hd cihazlar gerçekten cok kolay

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri