Selamlar
dün korax miniplus hd aldým kurdum fakat kanal taþýma silme yapamýyorum bulamadým kanal düzenlemede silme diye bir menü yok nasýl çözebilirim
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Selamlar
dün korax miniplus hd aldým kurdum fakat kanal taþýma silme yapamýyorum bulamadým kanal düzenlemede silme diye bir menü yok nasýl çözebilirim
Hocam ilgilendiðin için teþekkürler
menü bu þekilde
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
düzenleye bastýðým zaman çýkan menü ise þu þekilde
kanal listesi ise bu þekilde görünüyor
2016 yýlýnda çýkan güncel yazýlým varmýþ onu indirdim kurdum ama ayný silme yok ayrýca taþýmada yapýlamýyor
Tasýma tusuna basýnca kumandada 1 -2-3 tuslarýna basabiliyormusun ilk kez böyle birþey gördum
Taþýma yazýyor ama öyle bir tuþ yok kumanda üzerinde tüm tuþlara basýyorum taþýmayla ilgili hiç bir þey çýkmýyor
burada taþýma yazýyor ama öyle bir tuþ yok
kumandasý bu
cihazda bu
yok selim hocam hangi tuþa bastýysam olmuyor menüde sadece kanalý atla diye bir seçenek var oda kanal deðiþtirirken o kanalý atlýyor ama silme taþýma bulamadým girmediðim menüsü kalmadý ama yok beceremedik
kumandadaki ses acma ileri geri kanal tuþlarý bence kanalý tasýyor sen kanalýn üzerine gelince okey bas ses acma vs tuslarý ile kanalý istedigin yere getirebilirsin gibime geliyor
![]()
bu tuþlardan sað sol kanllarý 10 arlý olarak atlatýyor ok tuþuna basýnca yanýna iþaret koyuyor ses açma tuþlarý hiç bir hareket yok iþaret koyduktan sonra atlama dediðim iþlem yapýlýyor birde yazýlým güncelleme yaptýkdan sonra hide yazan biþey çýktý o yapýlabiliyor onunda ne iþe yaradýðýný çözemedim
Kumandada kýrmýzý tusuyla falan tasýyamýyormusun tasý tusu o renkte ya bu tasýma duzenleme iþinde en iyi next hd cihazlar gerçekten cok kolay
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri