REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Suriyelilere TC Vatandaşlıgı Verilmelimi?

Katılımcı sayısı
528. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

47 8.90%
  • Hayır

481 91.10%
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Size Göre Suriyelilere TC Vatandaşlıgı Verilmelimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaşlık almak bu kadar kolay olmamalı ve diger ülkelerde vatandaşlık almak bu kadar kolay degil belirli şartlar var ve herkeste bu şartları getirmesi cok zor vede KESİNLİKLE HAYIR bu kadar hayırada bunlar evet der göreceksiniz
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sensi dost'a, yakınmalarınıza katılıyorum.Ama şu"Devlet büyüklerimiz" nitelemesini anlayamadım:Onlar bu büyük devletin cüceleşmiş ama liderlik oyunu oynayan zavallılarıdır.Onların bu uz görüşü sayesinde ABD ve Avrupa Birliği liderliklerini takmayınca,onlar da gövde gösterisi için Afrika gezilerini kurtuluş olarak görmeye başladılar...Yardım karşılığında itibar...Yaşasın dünya(!) liderliği!...Devlet büyüklerimiz...Gerçek Devlet büyüklerini "iki sarhoş" diye horlayan çağın cüceleri bunlar..Sevgiler,saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karsiyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sensi dost'a, yakınmalarınıza katılıyorum.Ama şu"Devlet büyüklerimiz" nitelemesini anlayamadım:Onlar bu büyük devletin cüceleşmiş ama liderlik oyunu oynayan zavallılarıdır.Onların bu uz görüşü sayesinde ABD ve Avrupa Birliği liderliklerini takmayınca,onlar da gövde gösterisi için Afrika gezilerini kurtuluş olarak görmeye başladılar...Yardım karşılığında itibar...Yaşasın dünya(!) liderliği!...Devlet büyüklerimiz...Gerçek Devlet büyüklerini "iki sarhoş" diye horlayan çağın cüceleri bunlar..Sevgiler,saygılar...
    Dostlar devlet büyüklerimiz sözünü kullanmam yadırganmamalı kişiler gelip geçicidir devletin başındaki MİLLETİ TEMSİL EDER bu yüzden eleştiri yaparken ölçüyü kaçırmamak demagratik yollarla eleştiri hakımızı kullanmak doğru iş olur yani HAKLI İKEN HAKSIZ duruma düşmek kişilerin adını kullanarak yapılan hakaretler açılan davalarda hep kaybedilmiştir ... belki başımızdakiler yanlış düşünebilirler ama bulunduğu makama saygı göstermek ve yapıcı eleştiri hakkımızı kullanmak zorundayız ....
    Bu yüzden lütfen eleştirirken kişik haklarına saygı göstemek zorundayız saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne gerek var zaten şu anda bizden daha fazla vatandaş muamelesi görüyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankete uygun yönelik msjlar yazalım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendi vatanını satanlar bizleri de satar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Suriye vatandasi oldukalarini belgeleyen bir kimlikle Turkiyenin kanun ve yaslarina uyarak ulkelerindeki durum nomallesene kadar secme hakki olmadan yasamalilar ulkelerinde durum biraz normallesincede gonderilmelidirler
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence suriyeliileri yollamalıyız

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri