bence suriyeliileri yollamalıyız
Evet
Hayır
bence suriyeliileri yollamalıyız
Kesinlikle hayır, Benim ülkemin insanları yoksullukla boğuşurken birde Suriyelilerle uğraşamayız, Resmi rakamlara göre 3 milyon suriyeli var deniyor inanın fiiliyatta 10 milyondan fazlalar. Bunlar ülkemize gelince ev kiraları 2 kat arttı, ucuz işçilikten dolayı Türk insanının işsizlik oranı arttı. Ülkenin refah düzeyi iyi yönde ilerlemesi gerekirken eksi yönde ilerlemeye başladı. Vergi yok ekmek elden su gölden ülkemizde bizden daha iyi şartlarda yaşıyorlar. en basitinden hastaneye gidiyon Suriyeliden bize sıra gelmiyor..
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Bunları sınırdışı etmeli,almakla hata edildi.
Birde bunlari basimiza musallat edelimde tam bari olsun kesinlikle hayir
arkadaşlar 2007 model hundai tuscon var sag direksiyon oto teyp ses sisteminde cd çalar kısmı calışmıyor hiç bir fonksiyon göstermiyor lütfen ilgili arkadaşların bana cevap verirlerse çok sevinirim ...kolay gelsin iyi çalışmalarr
ben 40 senedir alman vatandasligina girmedim TC vatandasligini kaybetmeyim diye.simdi TC vatandasligi bu kadarmi ucuz oldu suriyelilere verilecek.yazik
memlekette üretim yok sadece vergilerden gelen paralarla gemi gitmeye çalışıyor kaldıki kendi insanım borç içindeyken ülkesinden kaçanı ödüllendirmek kendi insanını hiçe saymak yazık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri