Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Suriyelilere TC Vatandaşlıgı Verilmelimi?

Katılımcı sayısı
528. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

47 8.90%
  • Hayır

481 91.10%
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Size Göre Suriyelilere TC Vatandaşlıgı Verilmelimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başımızdakiler bu konunun siyasi değil insani sebeplere dayalı olduğunu ifade ederek zeka seviyemizle resmen alay ediyorlar..!
    üstad insani yönden bakacak olursak allah derki önce akraba ve çevrendeki düşkün fakirler ile ekmeğini paylaş der kendi işsizimiz varken gençlerimiz okul bitirip her akşam iş aramaktan evlerine utanak dönerken birçoğu BONZAİ ve EROİN ahtopotlarının kollarından kurtulmaya çalışrken elin suriyelisine vatandaşlık vermek ve tokiden ev vermek dinimizde ((((GÖSTERİŞ VE RİYA)))) dan başka birşey olmasa gerek yüce allah önce kendi akrabalarınıza kucak açın der bırakında SUİDİ ARABİSTAN, KUVEYT,İRAN ,BAHREYN. gibi birçok kere müslümanlığıklarını aleme haykıra haykıra anlatan ve BÖBÜRLENEN devletler sevap işlesinler bırakalımda biraccık onlarda cennete bizden önce girsinler neden mülteci olayına onlar el atmazlar sadece müslüman koca dünyada türkiyemi???? durup düşünmek gerek ülke olarak kimsenin ALKIŞINA ,ŞAHŞAHINA ihtiyacımız yok bu kounda akıllı ülke çıkarlarımızı zedelemeden akıllı polkitika uygulamamn en akıllı yol olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün vatandaşlığı alanlar yarın devlet bize verdi diye istekleri çok olur ve sorunlar çoğalır.bu meselede devlete sorun olacaktır.Büyüyecektir ve önceden TC verilen vatandaşlar yurdumuza sıkıntı yarattılar.Devlet referanduma gitmelidir bence.Zaten şu an bile yurdumuzda kavga çıkarıyorlar.Vatanını bırakanlar suriyeliler yarın savaş olsa bizide bırakırlar.Bunlar türk olamazlar..
    Bence hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suriye'li doktor ve mühendislerden istifade etmemiz lazım diyerek toplumla alay ediyorlar..!
    1923 yılında cumhuriyeti kurup toplumsal,sosyal,hukuk,eğitim ve sanayi alanında pek çok inkılaplar yapmış,ortadoğu ve balkanların en gelişmiş ülkesi,93 yıllık türkiye cumhuriyeti kendi doktorunu,mühendisini yetiştirememişse yazıklar olsun bize..! ama işlerine gelince
    f-16,denizaltı,göktürk uydusu,altay tankı,piyade tüfeği üretiyoruz demeyi biliyorlar..!
    bu işin ali cengiz oyunu olduğu besbelli..! o da başkanlık referandumudur..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fazla siyasete girmek istemiyorum 2011 diyorum vede vatandaşlığa alınmasına hayır diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim suriyelilere vatandaşlık hakkı vermek istiyorsa teröristin taa kendisidir. menfaatleri için her şeyi yaparlar bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üçyüzbin suriyeliye vatandaşlık vereceksin sonra ne olacak ikibuçuk milyon suriyeliyi sokaklara döküp çıkaramadığıınz iç kargaşayı mı çıkartacaksınız. Bu hamle ırak ve suriyeden sonra sıranın türkiye ye geldiğini gösterir.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef yeni bir kaos bizi bekliyor ne kadarda konuşsak boş yapacağını yapar baştakiler oylarımız bize sıkıntı olarak geri döndü. zaten sehitsiz ve olaysız günümüz yok neredeyse ama böyle olursa yanlızca oyu Suriyelilerden alır yani 1. sınıf vatandaştan. bizimkilerin toki ve iş kapısı neyine malesef şuan kendi ülkemizde 2. sınıf vatandaşız bu bir gerçek. yakında onlarda özerklik isterlerse bizden sasırmayın. bizde bir iç savaş çıksa bırakın vatandaşlığı hiçbir komşu ülke birimizi almaz ve onlar yine kaçar veya her zamanki gibi sırtımızdan bıçaklar ve biz bu arada savaşarak ölür gideriz. nolur yanlış anlamayın kahroluyorum bu halimize çünkü biz bu toprakları kolay almadık kurtuluş savasından bu güne bütün şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bu keşmekeşliği üzüntü ve nefretle kınıyorum. allah milletçe sonumuzu hayır etsin arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 şerefziz kendine sadam hüsyin gibi kıralık istiyor yedi ermeni rumkökenine

Alıntı mehmetkarahanl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugün vatandaşlığı alanlar yarın devlet bize verdi diye istekleri çok olur ve sorunlar çoğalır.bu meselede devlete sorun olacaktır.Büyüyecektir ve önceden TC verilen vatandaşlar yurdumuza sıkıntı yarattılar.Devlet referanduma gitmelidir bence.Zaten şu an bile yurdumuzda kavga çıkarıyorlar.Vatanını bırakanlar suriyeliler yarın savaş olsa bizide bırakırlar.Bunlar türk olamazlar..
    Bence hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

offff aslında cevabı genel olarak baktığımızda çok zor bir soru insani açıdan bakıcak olursak kim olursa olsun zorda olan birine yardım etmek insani görev yapılan ve yapılacak yardımlara bakınca bizim halkımızın binbir uğraşla kazandığı hakları hiçbir çaba sarf etmeden sahip oluyorlar bu gün ülkesinde savaş var diye kaçan bizim ülkemiz için ne yapar ?
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fazla siyasete girmek istemiyorum 2011 diyorum vede vatandaşlığa alınmasına hayır diyorum.
    Aynen katılıyorum anket sonucunda bile %95 gibi sureyilileri istememe olayı gibi net bir rakam cıkıyor bu durumun referanduma gidip halk oylaması ile kanıtlanması lazım ve iktidar partisinin kesinlikle bu suriyelileri kendi memleketlerine geri döndermesi gerekiyor bence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri