arkadaşlar...ülkemizde dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox ve türkcell tv plus şebekeleri yayın yapıyor...benim aklıma takılan soru işareti yeni şebeke kurulabilinirmi fikirlerinizi merak etmişim...
arkadaşlar...ülkemizde dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox ve türkcell tv plus şebekeleri yayın yapıyor...benim aklıma takılan soru işareti yeni şebeke kurulabilinirmi fikirlerinizi merak etmişim...
Konu mavişehirli tarafından (15-07-2016 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
digiturkun en buyuk rakibi turk Telekom bence
arkadaşım...aynen öyle senin görüşüne saygılıyım...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
şu anki iktidar destek vermediği sürece olmaz şu anki dijitükün sahibi de şu anki iktidara yakın arap sermayeli bu sebepten olmaz yeni platform
arkadaşım...gelecek yıllarda ülkemizde yeni pilatforumun hayata geçeceğine inanıyorum...[/B![]()
Süperliğ maçlarını kim alırsa o kurum 1. olur başka türlü kimse flim,belgesel,dizi için para vermez bahsettiğim yayınlar günümüz 4,5 g teknolojisi ile internetten evimizde zaten
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
bence turk Telekom devletın destegını alırsa olur
bence geçmez gerek yok diğerleride yeterli bence.
saygılar.
arkadaşlar...hotbird uydusunun üzerinden yayın yapmasını istediğim yeni platformun ülkemizde kurulması gerektiğini düşünüyorum...bilgilerinize sunarım...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri