Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Monaco - Fenerbahçe macını yayınlayan kanallar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zamana kadar başka yayıncı çıkmaması tuhaf.Bu maçı normalde en az 5 kanal yayınlar.

UEFA maçı "yüksek rizikolu maç" statüsüne almış.
    Konu cayna tarafından (26-07-2016 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar maçı verecek yabancı kanallar yokmu. Maç saati daraldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thor uydusunda yayın yapan Eurosport Norge kanalının EPG sine bakma imkanı olan varsa baksın arkadaşlar.ben bakamıyorum.Fenerbahçe maçıyla ilgili EPG varmı.
    Eurosport norge kanalında maçla ilgili yazı var Türkçeye çevirince maçı veriyormuş gibi algı oluşuyor.yazıyı türkçe çeviriyle paylaşıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu maçın fiid yayınları olmasıda lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok hocam yayın Eurosport norge'de , ilk defa görüyorum böyle birşey dünden beri bakıyorum maçı sadece dsmart yayınlayacak, dünyada başka yayınlayan yok !

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bein sport 1 fransami?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FENERBAHÇE - MONACO MAÇINI NERDEN İZLEYEBİLİRİM?
    Fenerbahçe - Monaco Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 27 Temmuz 2016 tarihli Fenerbahçe - Monaco 3. ön eleme turu maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur. Fenerbahçe - Monaco maçını Smartspor kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KOCOGLU Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    FENERBAHÇE - MONACO MAÇINI NERDEN İZLEYEBİLİRİM?
    Fenerbahçe - Monaco Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 27 Temmuz 2016 tarihli Fenerbahçe - Monaco 3. ön eleme turu maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur. Fenerbahçe - Monaco maçını Smartspor kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz....
    bu haber doğru değil sanırım her iki azarbeycan kanalı da maçı vermez önce burada bir şüphe var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sitede " Fenerbahçe - Monaco maçını Smartspor kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz...." yazıyor ama haber tamamen sallama.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hiçbir yayın bulamadığınız zaman youtube dan arama yerine smartspor yazıp maçı izleyebilirsiniz.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri