Bu zamana kadar başka yayıncı çıkmaması tuhaf.Bu maçı normalde en az 5 kanal yayınlar.
UEFA maçı "yüksek rizikolu maç" statüsüne almış.
Bu zamana kadar başka yayıncı çıkmaması tuhaf.Bu maçı normalde en az 5 kanal yayınlar.
UEFA maçı "yüksek rizikolu maç" statüsüne almış.
Konu cayna tarafından (26-07-2016 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar maçı verecek yabancı kanallar yokmu. Maç saati daraldı![]()
Thor uydusunda yayın yapan Eurosport Norge kanalının EPG sine bakma imkanı olan varsa baksın arkadaşlar.ben bakamıyorum.Fenerbahçe maçıyla ilgili EPG varmı.
Eurosport norge kanalında maçla ilgili yazı var Türkçeye çevirince maçı veriyormuş gibi algı oluşuyor.yazıyı türkçe çeviriyle paylaşıyorum.
![]()
Bu maçın fiid yayınları olmasıda lazım...
Bein sport 1 fransami?
FENERBAHÇE - MONACO MAÇINI NERDEN İZLEYEBİLİRİM?
Fenerbahçe - Monaco Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 27 Temmuz 2016 tarihli Fenerbahçe - Monaco 3. ön eleme turu maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur. Fenerbahçe - Monaco maçını Smartspor kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz....
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sitede " Fenerbahçe - Monaco maçını Smartspor kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz...." yazıyor ama haber tamamen sallama.
Arkadaşlar hiçbir yayın bulamadığınız zaman youtube dan arama yerine smartspor yazıp maçı izleyebilirsiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri