Nice senelere;
Verilen bir emek var, harcanan zaman var, hizmet var. Elinize kolunuza sağlık.
Nice senelere;
Verilen bir emek var, harcanan zaman var, hizmet var. Elinize kolunuza sağlık.
2005 yılında kurulan bu değerli siteye 2008 yılında katılmıştım ve bu sitede önce Danışman Mod, Süper Mod ve Yardımcı adminlik görevlerinde bulunmuştum. Aradan seneler geçtikçe artık kendi şahsi bir takım durumlardan dolayı sitede aktif olamıyordum ve normal üye olarak zaman zaman geliyorum. Daha nice senelere inşallah.
Daha nice senelere inşallah. Günümüzde global digital dünyaya ayak uydurmak takip edebilmek gerçekten çok zorlaştı. Sosyal medya etkisi insanları farklı kavramlara ittiği bu düzende sadece temelleri iyi atılmış forumlar ayakta kalabiliyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Dilek ve temenniler icin herkese tesekkurler.
17 yilimizda gorusmek uzere
Geçen sene kutlayamadıgımız forumumuzubn 18 yaş dönümü için konuyu tekrar açıyorum umarım uzul yılllar sizlerle birlikte olmak dileğiyle forumların bir bir yok oldugu böyle bir ortamda umarım ayakta kalabiliriz.
Herkese tekrardan hayırlı olsun
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Forumumuzun 18.yıl donümu kutlu olsun.
dile kolay 18 yıl geçmiş..arkaya dönüp bakıldığında muhabbeti sohbeti paylaşımı bol geçen yıllar..hafızalarda güzel bir anı olarak kalacağı kesin..reşit olmuş bir forumda arkadaşlığın ve dostluğun devamı dileğiyle nice nice yıllara diyelim..
CİMBOMLU
Vay be 18 yıllık bu forumun 15 senelik üyesiyim. Yeri geldi bir kaç yıl Süper Mod ve Yardımcı Adminlik bile yapmıştım. Zaman çok hızlı gelip geçiyor. Nice yıllara daha inşallah.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri