Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: satılık dreambox 800hd pvr ile vusolo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart satılık dreambox 800hd pvr ile vusolo.

Arkadaşlar merhaba bir müşterimde 2 adet dreambox 800 pvr hd cihaz ile bir adet vu solo cihaz bulunmaktadır. vu solo üzerinde sadece kumanda var. dreamboxlar ise cihazla beraber kumandaları var. dreamboxların biri ftp. bağlanıyor diğeri ise bağlanmıyor. vu solo ftp. bağlanıyor. fiat olarak bağlanan dreambox 200 tl bağlanmayana 150 tl. vu solo fiatı ise 250 tl.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 19500 hd cıs ile vu solo yu takas edermisiniz cıhaz ım çok temız kutusunda server hediyesı ile birliktee.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiremco zapper hd plus yeni sıfır vu solo degiştirmek istermisin
    Konu hayro62 tarafından (24-11-2015 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş dolandırıcı sanırım yoksa bu fiyatlara bu cihazlar ruyada olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar mesajlarınızı henüz yeni gördüm kusura bakmayın. Arkadaşlar cihazlar takaslı değil. satılıktır. elimde sadece 1 adet dreambox 800 ile vusolo kaldı onları satacam. Fiat çok değil. 150 tl çok ucuz, almak isteyen yazabilir. ilginize teşekkürler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı axxi!! Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beyefendi beni tanıyormusunuz. benden hiç alış veriş yaptınızmı. bu güne kadar kimi dolandırdım. kesin olarak bilmediğiniz bir suçlama yapamasınız. size teessüf ederim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merakdan 2.el dreambox 8oo hd almayı duşunuyorum varmı acaba
    isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara:tongue:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar mesajlarınızı henüz yeni gördüm kusura bakmayın. Arkadaşlar cihazlar takaslı değil. satılıktır. elimde sadece 1 adet dreambox 800 ile vusolo kaldı onları satacam. Fiat çok değil. 150 tl çok ucuz, almak isteyen yazabilir. ilginize teşekkürler.
    Ben de vu solo ya talibim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyefendi cihaz halen yanımda satılmadı almak istiyorsanız. cihaz hazır hemen yollayabilirim. 0542 717 2596.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merakdan 2.el dreambox 8oo hd almayı duşunuyorum varmı acaba
    beyefendi evet elimde dreambox 800 hd bir cihaz var. ama ben bilgisayar ile bağlanamadım bilginiz olsun. istiyorsanız beni arayın görüşelim.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri