Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Evet biraz zor gibi masaustu versiyona gore okadar olur gibi uygulama olunca LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi mesela ben alıntı yapmayı denemedim daha sen hocam maşallah hemen alıntıyapma yı bile hallettin
cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mesela ben alıntı yapmayı denemedim daha sen hocam maşallah hemen alıntıyapma yı bile hallettin Mesajin altinda sol ok isareti ile alinti oluyor begen ozelliginin yanindaki sol ok alinti [emoji1] LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Mesajin altinda sol ok isareti ile alinti oluyor begen ozelliginin yanindaki sol ok alinti [emoji1] LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Denedim bakalım alıntı yapmayı oldumu E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Denedim bakalım alıntı yapmayı oldumu E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen olmus ustad alinti LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anlık uyarı geliyor hocam mesajlarda..
cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. anlık uyarı geliyor hocam mesajlarda.. O uyari cok iyi tapatalki tuttum ben zaman cizelgesindn yeni msjlara ulasiliyor LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başka yerlerde mesaj atanların mesajın altında tapa talk gönderildi yazıyordu demek buymuş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri