Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: SupersatForum Eski Versiyona Geri Dönmek Zorunda Kalmıştır !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SupersatForum Eski Versiyona Geri Dönmek Zorunda Kalmıştır !!!

merhaba arkadaslar, sitemiz vbulletin 4 sürümüne geçirmiştik ama konular bölümünde sıkıntılar oldu yaptığımız testlerde sorunun giderililemediği fark ettik ve bizde eski sürüme geri döndük.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir sorun oldugu belliydi actigim konular eklentiler gorunmuyordu vb4 berbat en iyi bu surum bence duzgun ve cafcafli degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8-9 saat ugraşmam resmen boşa gitti arkadaşlar malesef vbulletin 4 versiyonu problem yaratıyor 2 kez denedim hatta 3 cü denemeydi gecen gunde yaptım malesef hatalarla dolu hatta sabah bir sorun yok gibi gorunuyordu profilden konulara ulaşılmıyor malesef neyse vbulletin 3 8 serisine su anda devam ileride mobil uyumlu bir stil falan cıkartırlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8-9 saat ugraşmam resmen boşa gitti arkadaşlar malesef vbulletin 4 versiyonu problem yaratıyor 2 kez denedim hatta 3 cü denemeydi gecen gunde yaptım malesef hatalarla dolu hatta sabah bir sorun yok gibi gorunuyordu profilden konulara ulaşılmıyor malesef neyse vbulletin 3 8 serisine su anda devam ileride mobil uyumlu bir stil falan cıkartırlar
    Sağlık olsun Serkan kardeşim önceden de denemelerin olmuştu biliyorum... Demeki,herhangi bir düzeltilme yapılmamış vBulletin de yada yapılan düzenlemeler yeterli değil.Olsun yinede forum için yaptığın çalışmalardan dolayı sana teşekkür ederiz en sağlıklı çalışan versiyon buysa en iyisindeyiz demektir sıkma canını.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz bu versiyonu seviyoruz. Yeniye geçmeye gerek @serkan yılmaz usta.
    PHİLİPS 40PFL6606K--NEXT MACHİNA 3D GRİ KASA

UYDULAR: 46e-42e-39e-23e-19e-16e-13e-9e-7e-4.8e---1.0w-30w

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Naçizane fikrim bu sürüm yeni sürümden daha güzel, değiştirilmemeli kanaatimce...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bunları fark etim zamanla düzelir diye yorum yapmadım
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bun surum daha genis bilgi iceriyo boyle kalsin bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne diyelim hayırlı olsun. önemli olan hep bir arada olmamız.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri