REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: pc kapanmiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart pc kapanmiyor

selam benim sorunum pc normal olarak kapanmiyor. yani, başlat +oturumu kapat + kapat ,yaptıgımda yeniden başlatıyor. güç ayarlarına girdim oturumu kapat aktif .pc yi kapatmak için üzerindeki power tuşunu kullanıyorum.bu sorunuma çozum bulursanız çok sevinecegim . iyi çalişmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım denemedim ama belki bu program işine yarar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca bilgisayarını ad aware ile taratmanı öneririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gezginemlak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam benim sorunum pc normal olarak kapanmiyor. yani, başlat +oturumu kapat + kapat ,yaptıgımda yeniden başlatıyor. güç ayarlarına girdim oturumu kapat aktif .pc yi kapatmak için üzerindeki power tuşunu kullanıyorum.bu sorunuma çozum bulursanız çok sevinecegim . iyi çalişmalar.
    arkadaşım bilgisayarında deep freeze programı kurulu ise ondan dolayı kapanmayabilir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smart PC Professional 4.2 .yükledim çaliştirdim . olmadı. ad-awara sürekli olarak çaliştiriyorum yine olmadı. hallederiz kardeşin soyledigi deep freeze programi nedir bilemedim aydınlatırsa çok sevinirim . emekleriniz için şimdiden çok tşk. ederim .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gezginemlak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Smart PC Professional 4.2 .yükledim çaliştirdim . olmadı. ad-awara sürekli olarak çaliştiriyorum yine olmadı. hallederiz kardeşin soyledigi deep freeze programi nedir bilemedim aydınlatırsa çok sevinirim . emekleriniz için şimdiden çok tşk. ederim .

Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu
    halletmek için başlat + çalıştıra + regedit yazınız “HKEY_CURRENT_USER\Contro l Panel\Desktop” anahtarına
    ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu
    halletmek için başlat + çalıştıra + regedit yazınız “HKEY_CURRENT_USER\Contro l Panel\Desktop” anahtarına
    ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.
    bunuda denedim olmadı degerleri 1 yaptım.yinede kapanmadı .yeniden başlat yapıyor .kapatmiyor .

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc yi güvenli mod da açarsam . başlat +oturumu kapat + kapat yaparsam pc kapanıyor . normal olarak açarsam ,başlat +oturumu kapat + kapat yaparsam yeniden başlatıyor .şimdiden yardımlarınız için tşk. ederim .saglıcakla.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeniden format atinca düzeldi . şimdi sorunsuz olarak kapaniyor. herkese çok tşk. ederim .saglicakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunlar çozlmek için vardır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri