arkadaþlar...ülkemizde dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox ve türkcell tv plus þebekeleri yayýn yapýyor...benim aklýma takýlan soru iþareti yeni þebeke kurulabilinirmi fikirlerinizi merak etmiþim...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar...ülkemizde dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox ve türkcell tv plus þebekeleri yayýn yapýyor...benim aklýma takýlan soru iþareti yeni þebeke kurulabilinirmi fikirlerinizi merak etmiþim...
Konu maviþehirli tarafýndan (16-07-2016 Saat 00:39 ) deðiþtirilmiþtir.
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
digiturkun en buyuk rakibi turk Telekom bence
arkadaþým...aynen öyle senin görüþüne saygýlýyým...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
þu anki iktidar destek vermediði sürece olmaz þu anki dijitükün sahibi de þu anki iktidara yakýn arap sermayeli bu sebepten olmaz yeni platform
arkadaþým...gelecek yýllarda ülkemizde yeni pilatforumun hayata geçeceðine inanýyorum...[/B![]()
Süperlið maçlarýný kim alýrsa o kurum 1. olur baþka türlü kimse flim,belgesel,dizi için para vermez bahsettiðim yayýnlar günümüz 4,5 g teknolojisi ile internetten evimizde zaten
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
bence turk Telekom devletýn destegýný alýrsa olur
bence geçmez gerek yok diðerleride yeterli bence.
saygýlar.
arkadaþlar...hotbird uydusunun üzerinden yayýn yapmasýný istediðim yeni platformun ülkemizde kurulmasý gerektiðini düþünüyorum...bilgilerinize sunarým...![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri