Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Tamir atolyesi basvuruları İçin Buraya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn admin ben 4 yýl teknik servislik yaptým fakat þu anda yapmýyorum. vergi numaramý ve telefon bilgilerimi iletsem acaba teknik members olabilirmiyim.....
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok yanlýþ bir uygulama. o zaman forumlarda diðer üyelerin ne iþi var.yoksa onlar her týkladýðýnda forum para kazansýn diyemi .yada forumlarda reklamý yapýlan mallarý satýn almasý içinmi lazým?.iþ paylaþmaya gelince yok
    arkadaþ sen tamirci deðilsin seninle paylaþamam sen sadece bana forumun filansmanýný karþýlamak için lazýmsýn.bilgi paylaþýmý sadece tamircilere mahsustur.diðerlerinin buna hakký yok.eðer tamirci olursan bu hakký sana tanýrým.
    bir tamirci olarak ben buna þiddetle karþýyým.bilgi paylaþýlmak içindir forumlara üye olan.herkese açýk olmasýndan yanayým.tamirci olmayan üyelerde eðer foruma üye oldularsa hertýkladýklarýnda foruma para kazandýrýyorlarsa bu onlarýn
    da en doðal hakkýdýr diye düþünüyorumbence

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý simiyago Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok yanlýþ bir uygulama. o zaman forumlarda diðer üyelerin ne iþi var.yoksa onlar her týkladýðýnda forum para kazansýn diyemi .yada forumlarda reklamý yapýlan mallarý satýn almasý içinmi lazým?.iþ paylaþmaya gelince yok
    arkadaþ sen tamirci deðilsin seninle paylaþamam sen sadece bana forumun filansmanýný karþýlamak için lazýmsýn.bilgi paylaþýmý sadece tamircilere mahsustur.diðerlerinin buna hakký yok.eðer tamirci olursan bu hakký sana tanýrým.
    bir tamirci olarak ben buna þiddetle karþýyým.bilgi paylaþýlmak içindir forumlara üye olan.herkese açýk olmasýndan yanayým.tamirci olmayan üyelerde eðer foruma üye oldularsa hertýkladýklarýnda foruma para kazandýrýyorlarsa bu onlarýn
    da en doðal hakkýdýr diye düþünüyorumbence
    Konunun doðruluk yada yanlýþlýðýna girmeden mesajýnýza kendi adýma cevap vereyim...foruma her girildiðinde foruma para kazandýrmýyor...sadece reklam bannerlarýna týklanýldýðýnda çok mini mini bir para kazanýyor forum...oda zaten masraflarý karþýlarmý karþýlamazmý muallaktýr...onun harici Serkan ve Ertan üstad ceplerinden bütün forum masraflarýný karþýlýyorlar...bu konuda size katýlamayacaðým...

Bende elektronikçi ve tamirci olarak...bu teknik servis bölümüne girmedim...sebebide kurallar hoþuma gitmediði içindir...tabi bölümü açan arkadaþlarýn illa kurallarý ve kaideleri olacaktýr...bu konuda bir þey diyemem onlara...

Sadece bu konuda diðer üyelerinde hakký olduðunu yazmýþsýnýz...ama unutulmamasý olan bir þeyde bunun neden böyle yapýldýðý ve neden bu yolun uygun görüldüðü zaten belirtilmiþ...

Tekrar edeyim...konunun doðru yada yanlýþ olduðuna girmiyorum...önemli olan her þartta her konumda bilgi paylaþýmýnda bulunabilmektir...bakýyorumda bölüm açýk olsada paylaþým açýsýndan fazla deðiþen bir þey olmaz...zaten toplam üye sayýsýna ve forumdaki aktif paylaþým yapan üyelerin sayýsýna bakýldýðýnda durum ortaya çýkar...bu bildiðim bütün forumlar için geçerlidir...ve malesef toplam üye sayýsýnýn ancak %10 u yada daha da altý gibi aktif paylaþýmda bulunan üyeler var...öncelikli sorun bence aktif paylaþýmýn artýrýlmasý...kuru kalabalýk hiç bir iþe yaramýyor çünkü...neyse fazla uzatmýyayým...sevgilerimle....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konunun doðruluk yada yanlýþlýðýna girmeden mesajýnýza kendi adýma cevap vereyim...foruma her girildiðinde foruma para kazandýrmýyor...sadece reklam bannerlarýna týklanýldýðýnda çok mini mini bir para kazanýyor forum...oda zaten masraflarý karþýlarmý karþýlamazmý muallaktýr...onun harici Serkan ve Ertan üstad ceplerinden bütün forum masraflarýný karþýlýyorlar...bu konuda size katýlamayacaðým...

..
    Gercekten forumda reklam banneri yok. Olan google ve super alsat inanýn kazanmýyor tarantino sonuna kadar haklý forumdaki 2 reklam kazandýrmýyor diye kaldýrdýk o kadar komik rakamlar oluþmuþ gibi gunde 50 kuruþ kazanmýþ düþününki koskoca vbulletin lisansýna sahip bir site.

3000 kiþi giriyor foruma net girenler her gun 3000 kiþi týklasa(turkiyenin kendi dalýnda su anda 4 cü forumudur)týklama 4 kuruþ X 3000 KÝÞÝ TIKLasa gunde 120 ytl ayda 4000 ytl yapar sadece bir reklamdan düþünün

Ama reklamlara týklayan 12 kiþi düþünün artýk gerisini

Þu forumu actýk acalý her ay bizim cepimizden para cýkýyor 2-3 defa reklamlar karþýladý forumun parasýný .

Tum uyelere sesleniyorum sizin bu foruma girmeniz bize para kazandýrmaz. Sadece reklam lara týklanýrsa 4 kuruþ kazanýr.Daha fazlasýný iddaa eden varsa cýksýn

AYRICA ACTIGIMIZ BÖLÜMÜ ALDIGIMIZ ARKADAÞLAR SAOLSUNLAR HÝÇ KATILIM YAPMIYORLAR TEKNÝK BÖLÜMÜNDE .TARANTÝNONUN FÝKÝRLERÝ SONUNA KADAR DOGRUDUR

Herkese kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok o kadarda deðildir sayýn tino.forumu olan bi arkadaþýmdan öðrendiðime göre geliri hayli güzelmiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antencii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok o kadarda deðildir sayýn tino.forumu olan bi arkadaþýmdan öðrendiðime göre geliri hayli güzelmiþ
    hadi ya Çokmu geliri varmýþ forumun. Yakýnda köþk falan alacaz :00000004:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya üstat onu demedim ki ben..dediðim kar býrakýyor fena deðil yani.cigara yemek parasý býrakýyormuþ:28: he he he
    Konu antencii tarafýndan (11-01-2007 Saat 00:25 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antencii Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili Anten iyi hayýrlýsý diyeyim...sitenin linkini verde biz de çay çorba parasý veririz...sigaranýn yanýnda iyi gider...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde tamir bölümünün açılmasını istiyorum
    karaca elektronik
    denizli/sarayköy
    taplin digital yetkili servisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw sayýn tino

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili Anten iyi hayýrlýsý diyeyim...sitenin linkini verde biz de çay çorba parasý veririz...sigaranýn yanýnda iyi gider...
    anladýmda kurallar gereðide üyelik gerektirn link vermekte yahsah..olmaz vallahi

Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri