Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Tamir atolyesi basvuruları İçin Buraya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamirci arkadaþlara özel bir bölüm olmasý güzel,siz degerli ustalarýn fikirlerine katýlýyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar iyi düþünmüþsünüz elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým bilgi paylaþýldýkça artar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel düşünülmüş bir fikir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Tamerk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tike televizyondaki 240000 volttan bahsediyorsun fakat kac amper var insana zarar veren voltajmi yoksa amperajmi?
    arkadaþým evinde tv vardýr denemesi bize göre bedeva, ama sana veya ailene kaç ytl veya cana mal olacaðýný bilmiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Tamerk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tike televizyondaki 240000 volttan bahsediyorsun fakat kac amper var insana zarar veren voltajmi yoksa amperajmi?
    iþte söylenmek istiyen de bu zaten bu soru herþeyi yanýtlýyo neden sadece bu iþi bilen ehli kiþiler oraya giricek iþte bu yüzden anlatabildimmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki o zaman oraya üye olmayanlar yararlanamıyacak demek oluyor yanlış anlamadıysam.birde ben şunu sormak istiyorum tamam şimdi oraya üye olduğumuzu farzedelim ama amatörce ilgileniyorsun ve yukarıda bahsedilen gibi bir olay olmayacağını kim garanti verebilir bu bir eğer böyle bir bölüm açılıyorsa niçin sadece üye olanlar görüyor zaten işin erbabı olan kişi kendince birşeyler yapmazmı veya yapamaz isede bu bilgi çağında öğrenemezmi anlamak istediğim bu ama güzel bir olay gerçekleştirmişsiniz hayırlısı olsun demek kalıyor banada ama hala anlamıyorum paylaşılmayacaksa bir düşünce veya bilgi niçin açılıyor zaten acemi kişi kendisini benimn gibi her yerde belli eder ve o kişiyi en yakın üstada yönlendirilir benim anladığım budur ne kadar doğru düşünüyorum veya yanlış düşünüyorum ama benim fikrim bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi fikir deðil bu demektirki tam bir türküye anlayýþý
    tamircinin yanýnda bir cocuk kýrk yýl calýþsa tamirci demezki ben bu cocuða öðreteyim düþünür öðrenirse benim iþimi elimden alýr halbuki düþünmezki iþini ancak onu yaratan elinden alýr iþte bu zihniyet hertarafta mevcut

tamirci düþünmezki her bilmeyen makinasýný kurcalasa bozsada bana getirse onun üzerinden ekmek yesem o makinayýda kurcalatan yine onu yaratandýr tamirciye gönderende yüce yartýcýdýr kimse kendiliðinden hiç bir harekette bulunamz
    Konu s selman tarafýndan (21-12-2006 Saat 15:19 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sapla samanı karıştıranlar var yine.

Konumuz nedir. Tamir atolyesi amacı nedir. teknik servis arkadaşlara yardımcı olmak aralarda oluşabilecek sıcak bir dostluk ve paylaşım

Uyelere yardım etmeyecez yazıyormu? yada bilgi paylaşımı yasak diye yazmıyor.Örnek pc team neden kuruldu? kaon team yada sf team buradaki görevli arkadaşlar tum uyelerede hizmet etmiyorlar mı?

Sapla samanı karıştırmayın buda teknik servis team i olsun yani olayda asırı derece müdale ve eleştiri yapacak bir konu bulamıyorum konun bastan beri yanlış anlaşılıp gidiyor

Konu ertexi ilgilendirir bastan beri karışmıyorum diyorum ama burada ANA KONU ÖZETİ TEKNİK SERVİS TEAM kurulacagıdır.Hala paylaşım olmazsa uye neden olalım gibi laflar duyuyoruz gerçekten üzüldüm ya

Neyse Konu anlaşılmıştır sanırım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TamÝr AtelyesÝ

ben katýlýyorum tün istegimle
    arkadaþlara baþarýlar dilerim
    hiç olmasa bilen bilmeyen buiþiyapmaz þifreleme iþi iyi olmuþ .
    ve bukonuda yardýmcý olan arkadaþlara çok teþekür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sapla samaný karýþtýranlar var yine.

Konumuz nedir. Tamir atolyesi amacý nedir. teknik servis arkadaþlara yardýmcý olmak aralarda oluþabilecek sýcak bir dostluk ve paylaþým

Uyelere yardým etmeyecez yazýyormu? yada bilgi paylaþýmý yasak diye yazmýyor.Örnek pc team neden kuruldu? kaon team yada sf team buradaki görevli arkadaþlar tum uyelerede hizmet etmiyorlar mý?

Sapla samaný karýþtýrmayýn buda teknik servis team i olsun yani olayda asýrý derece müdale ve eleþtiri yapacak bir konu bulamýyorum konun bastan beri yanlýþ anlaþýlýp gidiyor

Konu ertexi ilgilendirir bastan beri karýþmýyorum diyorum ama burada ANA KONU ÖZETÝ TEKNÝK SERVÝS TEAM kurulacagýdýr.Hala paylaþým olmazsa uye neden olalým gibi laflar duyuyoruz gerçekten üzüldüm ya

Neyse Konu anlaþýlmýþtýr sanýrým
    çök teþekür ederim serkan kardeþ iyi düþünülmüþ bir fikir katýlýyorum .saygýlarýmla

Sayfa 6/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri