REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Veritical Horizontal sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayni seyi bende basindan beri dusundum ancak ilk lnb yi degistirdim . daha sonra 1-2 dikey tp ile yatay tp leri ayni anda yakalayinca karasiz kaldim. Beyaz tv - trt belgesel gibi dikeyleri lnb yi iyice sola cevirerek yakaladigimda tum dikeyler geliyor ama yatay hic cekmiyor.

Cihazi 50 liraya fln aldim sanirim , yeni cihazi aliyim diyordum ama bi kac dikeyi yataylarla beraber yakalayinca kararsiz kaldim sorunun neden kaynaklandigi konusunda

Ek olarak normal kalitede standart bi alici oneriniz varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cezzar_ky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayni seyi bende basindan beri dusundum ancak ilk lnb yi degistirdim . daha sonra 1-2 dikey tp ile yatay tp leri ayni anda yakalayinca karasiz kaldim. Beyaz tv - trt belgesel gibi dikeyleri lnb yi iyice sola cevirerek yakaladigimda tum dikeyler geliyor ama yatay hic cekmiyor.

Cihazi 50 liraya fln aldim sanirim , yeni cihazi aliyim diyordum ama bi kac dikeyi yataylarla beraber yakalayinca kararsiz kaldim sorunun neden kaynaklandigi konusunda

Ek olarak normal kalitede standart bi alici oneriniz varmi
    Next hd cool alin 120-150tl arasi isinizi fazlasiyla gorur

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri