REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Digiturk LİG TV Teklifleri Eylül 2016

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digiturk LİG TV Teklifleri Eylül 2016

Arkadaşlar Digiturk LİG TV Tekliflerini burada paylaşalım

Ben 2 gun önce 540 tl ye turksat üzerinden şampiyonlar ligi paketi ( 5 takım + 1 tanede karabük spor ) toplam 6 takıma 9 taksit kredi kartına aldım ayrıca belgesel kanallarda açık durumda cumartesi günü bağlayacaklar

Kampanya afişi bu şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9 senedir DİGİTURK abonesiyim geçen sezon başında LİGTV istemediğimi söyledim ve LİGTV kapattırmıştım diğer kanallar açık vaziyette devam ettim. Bu sezonda Fenerbahçe adamı kanser edecek derecede lige giriş yaptı o nedenle LİGTV açtırmaktan yine vazgeçtim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9 senedir DİGİTURK abonesiyim geçen sezon başında LİGTV istemediğimi söyledim ve LİGTV kapattırmıştım diğer kanallar açık vaziyette devam ettim. Bu sezonda Fenerbahçe adamı kanser edecek derecede lige giriş yaptı o nedenle LİGTV açtırmaktan yine vazgeçtim.
    Diger kanallara ne kadar veriyorsun adminim

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diger kanallara ne kadar veriyorsun adminim

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Giriş ve Tüm keyif paketleri 9.99 tl ödüyorum. Artı Digiturk Sagemcom Plus cihaz bedava.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SUPER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Giriş ve Tüm keyif paketleri 9.99 tl ödüyorum. Artı Digiturk Sagemcom Plus cihaz bedava.
    Yarın kuracaklar aslında ben kurarımda bakalım yayınlar nasıl 1 ay ligtv mobil vs hediye imiş diledigin nerede uygulaması sende calısıyormu @xxman hocam bu smart tvlerde falan izlenebiliyormu acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yarın kuracaklar aslında ben kurarımda bakalım yayınlar nasıl 1 ay ligtv mobil vs hediye imiş diledigin nerede uygulaması sende calısıyormu @xxman hocam bu smart tvlerde falan izlenebiliyormu acaba
    Vallaha Ligtv açık olduğu zamanlarda bazen hediye ediyorlardı mobil Ligtv yi. Mobil Ligtv baya işime yarıyordu evde olmadığom zaman cep telefonumdan yada bilgisayarımdan sıkıntısız bir vaziyette izliyordum. Evde Samsung tv denedim digiturk play uygulamasını problemsiz bir vaziyette çalışıyordu. İnternet hızın yeterli geldiği zaman görüntü güzel oluyor. Anlık hız düşümünde otomatik görüntü kalitesi düşüyor yayının donmaması için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar kredi karti kampanyasi agustos ayında 440 tl idi şimdi 540 tl. Daha uygun teklif Ler varmı?

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar kredi karti kampanyasi agustos ayında 440 tl idi şimdi 540 tl. Daha uygun teklif Ler varmı?

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Şu anda yok 440 tl yi bende kaçırdım n11 de satılıyordu 440 tl bayram boyunca film kanalları abonelere acık durumda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri