REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ultra Paket için demin beni ttnet aradı.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlar demin beni ttnetten yani 4440375 no aradı ve ttnetten olduğunu söyleyip. ultra paketten bahsetti. aslında ben 2016 yılının 6. ayında ttnet ile 24 aylık kampanya sözleşmesi yapmıştım. şimdi arayan beyefendi. sorun olmaz ve herhangi bir cezai işlem olmadığını söyledi bana 16 megabiti destekleyen yeni bir modem gönderecekleri söyledi. 6016 6. ayda yapmış olduğum sözleşme fesh olup bu gün başlamak üzere 24 aylık bir sözleşme yaptı. ve hızımın 2 kat artacağını söyledi 16mb falan dan bahsetti faturamada extra bir şey yansımıyacak dedi bende ona güvendim evet dedim. sonra. ben 4440375 noyu arayarak böyle olduğunu söyledim. henüz gözükmediğini ve eğer 4440375 nolu telefondan arandığımı söyleyip sorun olmayacağını söyledi inşallah öğledir. bilgisi olan arkadaş varmı acaba teşekkürler.
    sınırsız yalanını söyledilermi ali hocam sana 16mb ye geçecen hız düşümü olmayacak gibi beni aradılar 16 mb olacak dediler hız düşmeyecek dediler 50gb asınca hızım yine düştü
    Konu Editor tarafından (06-09-2016 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri