REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: HD uydu alıcısı alacam karar veremiyorum ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 HD uydu alıcısı alacam karar veremiyorum ?

karar veremiyorum hangisi iyi olur olur

HİREMCO MİNİ HD PLUS UYDU ALICISI +1 SENE PAYLAŞIM

BAFF HD-6600 + USB WIFI Anten
    FULL HD Mini Uydu Alıcısı

NEXT AMİGO PLUS FULL HD MİNİX UYDU ALICISI
    12 ay server hediye

MERSAT ROYAL FULL HD MİNİ UYDU NEXT ÜRETİMİ
    Konu alemci_1987 tarafından (15-09-2016 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
    Dürüstlük, pahalı bir mülktür ; ucuz insanlarda bulunmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 sene paylaşımlı cihazlarda genelde server sorunu ( donma vs) gibi cok oluyor bilginiz olsun hangisi diye sorarsanız next amigo olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 sene paylaşımlı cihazlarda genelde server sorunu ( donma vs) gibi cok oluyor bilginiz olsun hangisi diye sorarsanız next amigo olabilir
    next amigo 12 ay server hediyeli birde hiremco oda aynı bu iksi arasında kaldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next amigo+plus nextin yeni çıkarrtığı 1 yıl serveri beleş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next machina 3D çift tuner gri kasa cihazı al derim kampanya yaptılar 359.tl satılıyor daha geçen ay cihaz 550.tl fiyatı vardı. bazı sitelerde 359.tl fiyata ek olarak 6. ay server hediyesi veriyor.
    Konu mete55 tarafından (16-09-2016 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next machina 3D çift tuner gri kasa cihazı al derim kampanya yaptılar 359.tl satılıyor daha geçen ay cihaz 550.tl fiyatı vardı. bazı sitelerde 359.tl fiyata ek olarak 6. ay server hediyesi veriyor.
    mete 55 arkadaşımızın tavsiye etiği cihaz türkiyenin en iyi cihazlarından biri bu fiyata karılmayacak bir cihaz ben next amigo kulanıyorum nisan 2014 te aldım genelde bir yıl olan free servere hala devam ediyor
    nete bu cihaz için bu şekil yazıp araştırırsan detaylara ulaşırsın

next machina 3d kampanya

karar senin
    Konu cafi tarafından (16-09-2016 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mete 55 arkadaşımızın tavsiye etiği cihaz türkiyenin en iyi cihazlarından biri bu fiyata karılmayacak bir cihaz ben next amigo kulanıyorum nisan 2014 te aldım genelde bir yıl free servere hala devam ediyor karar seninin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende Next machina var üstad zaten. 550.tl para vermiştim şimdi yarı fiyatına satılıyor. Kampanyası bitmeden cihaz alacak olanlar kaçırmasın derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mete 55 arkadaşımızın tavsiye etiği cihaz türkiyenin en iyi cihazlarından biri bu fiyata karılmayacak bir cihaz ben next amigo kulanıyorum nisan 2014 te aldım genelde bir yıl olan free servere hala devam ediyor
    nete bu cihaz için bu şekil yazıp araştırırsan detaylara ulaşırsın

next machina 3d kampanya

karar senin

güzel makina ancak bunu geclecek sene alırım next amigo su an bnm için ideal ama sorun yasarmıyım onu bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa android uydu alıcısı alderim bilgi sayargibi kullan bende korax g5 var biryıldır kullanıyorum memlunum
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next amigonun bir tek sorunu var bazen kısa süre sinyali algılıyamıyor sinyal yok yazıyor 27.07.2016 yazılımı yüklenirse thor ve astra 4a uydusundaki powervu ile açılan kanaları izleyebilirsin genelde belgesel kanallar
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri