Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında, 15 Eylül Perşembe günü saat 20:00’da Chernomorets Stadyumu’nda Ukrayna ekibi Zorya Luhansk takımıyla karşı karşıya gelecek.
Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat, 14 Eylül Çarşamba günü saat 18:00’da (yerel saat) Chernomorets Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı, aynı gün Chernomorets Stadyumu’nda saat 18:30’da (yerel saat) başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacaktır.
Rakip takım Zorya Luhansk, son antrenmanını yine aynı gün Chernomorets Stadyumu’nda saat 19:30’da (yerel saat) yapacak ve bu antrenmanın da ilk 15 dakikası basına açık olacak. Zorya Luhansk’ın basın toplantısı ise 19:00’da (yerel saat) Chernomorets Stadyumu’nda gerçekleşecek.
Basın mensuplarının bilgisine sunarız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Yer imleri