Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
66 sonuçtan 61 ile 66 arası

Konu: ZORYA LUHANSK – FENERBAHÇE Maçını Yayınlayan Yerli Yabancı Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse ecel terleri döktürerek de olsa beraberlik golünü attık deplasmanda bir birlik skor iyidir diyelim,lakin bu şekilde oynamaya devam edersek işimiz zor.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkes aykut kocaman diyor ama konya macını izliyorum dakika45.01 ..dakika 65.01 konya rakip 18 e top indiremedi adamlar top göstermiyor konyaya bumu futbol aykut kocamanın oyunu
    Karsindaki takim Donetsk. Fener gecen sene fark yemisti.

Ben biktim artik arkadas.Lig Tv'yide iptal edecem. Baskanin kaprisleri yüzünden olan biz taraftara oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçenin kadrosu çok iyi nasıl böyle kötü futbol oynuyorlar şaşırdım umarım yakın zamanda toparlanıp avrupada çok başarılı olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fenerbahçenin kadrosu çok iyi nasıl böyle kötü futbol oynuyorlar şaşırdım umarım yakın zamanda toparlanıp avrupada çok başarılı olurlar.
    Zaten bişeyler olacak ya dağılıp paramparça olacağız yada büyük bir başarı gelecek gidişat onu gösteriyor

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belki konu dışı ama buraya yazmak zorundayım
    Supersatforum hiç çekilmez hale gelmiş eski web versiyonu çok daha iyiydi örneğin bütün paylaşımlar parmağının ucundaydi şimdi hiç iyi değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eren2121 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belki konu dışı ama buraya yazmak zorundayım
    Supersatforum hiç çekilmez hale gelmiş eski web versiyonu çok daha iyiydi örneğin bütün paylaşımlar parmağının ucundaydi şimdi hiç iyi değil.
    Hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakın

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri