Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CEP Teli ayarlarında masaüst versiyon veya PC versiyon diye bir seçenekin aktif olması gerekiyor telden bir ekran göruntusu cekermisin ayarlarda Tel. ayarlardan masaüstü stil göster deyince oldu,sorun yok Sorun yaşayan arakadaşlarda tel, ayarlardan masaüstü stil göster yapsın.
Konu mete55 tarafından (16-09-2016 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.
mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tel. ayarlardan masaüstü stil göster deyince oldu,sorun yok Sorun yaşayan arakadaşlarda tel, ayarlardan masaüstü stil göster yapsın. resimler cikmamis ustad sorunu cozdugune sevindim
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. resimler cikmamis ustad sorunu cozdugune sevindim Resimler PC de gözüküyor,telefondan gözüküyormu bakmadım.
mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Resimler PC de gözüküyor,telefondan gözüküyormu bakmadım. OLay bu masaüstü göster denilecek
mete55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tel. ayarlardan masaüstü stil göster deyince oldu,sorun yok Sorun yaşayan arakadaşlarda tel, ayarlardan masaüstü stil göster yapsın. Güncel.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri